Postovanje gospodo,
Posle procitanih 37 strana ja i dalje ne znam koju ves masinu da kupim, pa se obracam Vama u nadi da cete mi pomoci.
Gledao sam ponudu masina u Cacku (masina mi treba za kevu koja zivi u blizini, njen Obodin se zapalio

) i savrseno sam svestan znacenja krilatice, koliko para toliko muzike...Ali hajde da pokusam da napravim dobru kupovinu.
Izbor sam sveo na tri masine koje su cenovno jako slicne (oko 26.000 din):
1. Gorenje WA60109 (pozitivno sto ima 5 god garancije, cena sada 26.000 din)
2. LG veš mašina WD 10264TP (preporuka prijatelja koji je uz pomoc ovog foruma kupio LG masinu, i prezadovoljan je, samo njegova masina ima directdrive trip a to znamo je mnogo skuplje od ovih 26.000 din)
3. Samsung veš mašina WF 8620 (preporuka jednog od prodavaca iz radnji koje sam posetio ovih dana)
E sada ovako, cena je skoro ista, tehnicke mogucnosti slicne, gorenje ima najbolju garanciju 5 godina, a za ove dve je po 2 godine.
Cuo sam da Gorenje masine (posebno model WA60085) imaju problem sa stabilnoscu prilikom centrifuge, i da skacu po kupatilu, na sta mi je prodavac rekao da je to glupost i da je problem u tome sto u Srbiji su podovi kupatila levkastog oblika

pa ves masine nisu postavljene kako treba
Unapred zahvalan na predlozima!
B.
Easy Living