Jedini problem koji se moze pojaviti sa elektricnim aparatom za brijanje (ne masinica) je neprijatno cupanje ako je mrezica istrosena ili je onaj vibro-sekac tup. Ali povredjivanje, kasapljenje...ne znam kako je to uspeo

Ma bio neki haj tek filipsov, sa neke tri polukružne oštrice, kaže on da ga je kupio čim je izašao, mislim on se loži na te stvari za brijanje (ne pitajte me zašto nemam pojma to mu je neki fetiš bem li ga).
Vaistinu taj mah tri i sam koristim (šta više u životu se nisam obrijao sa nekim drugim...sem na ekskurziji kada sam od pijanstva veče pre nego da podjem zaboravio da ponesem, pa tamo kupio BIC-ov i skinuo pola jagodične kosti

Tako da mi za sada on završava posao, fin, oštar (mada malo previše kada tek stavim novu patronu..) i dušu dao za izbrijavanje.
A koristim aftršejv neki od Nivea-e sa mirisom mentola za osetljivu košu i nije nešto, a pre par godina mi majka uzela neki set od D&G pa tu je bio izmedju ostalog i losion posle brijanja, i za sada nisam našao bolje rešenje od tog losiona, kao krema je i ne peče što je najbitnije, posle 10 min otklanja crvenilo i fino hidrira kožu i stvara je jakkooo mekanu da ne poveruje čovek da sam imao bradu uopšte