Hvala, posto si potvrdio moje pretpostavke i kupovinu obavljenu metodom tzv. odokativne shacometrije, koju sam obavio danas
Cini mi se da nisam pogresio (barem ne previse)...
Danas sam dokupio par stvari:
Cycle Computer:
CatEye Enduro 8
Prednje svetlo:
CatEye HL-EL135
Zadnje svetlo ( cinilo mi se manje bitnim ) :
CatEye TL-LD170
Za nozicu za naslanjanje cu morati da se strpim, jer model koji moze da se montira na Polar Mirage Pro trenutno nema u radnji gde sam sve iskupovao (ukljucujuci i biciklu), a preporucuju mi nesto od aluminijuma (valjda), kao sto cu morati da pricekam i za bravu za zakljucavanje (koji dan), jer mi je prodavac rekao da ono sto trenutno imaju nije sigurno, ali da im za koji dan stize varijanta koja takodje nije sigurna, ali sigurnija je od ovoga sto trenutno imaju... tj. sigurna je koliko tako nesto moze da bude, a da bicikl treba drzati na oku, narocito ako je nov i lepo izgleda...
Nesto se palim da kupim i one rogove za volan, ako pomazu da se povremeno ispravis... posto sam ipak ja deda od 36 godina, naviknut na svoju stolicu u tonskom studiju i upravo je to i razlog zasto sam se bacio na vozenje bicikla...

He, he... danas sam opet ceo dan proveo na njemu, a verujem da mi sutra ne gine upala misica, posto sam je sinoc posle voznje od oko 30 km (nije malo za nas chiche

) izbegao