Citat:
vsi: Ha ha ha, smekerski auto BMW, Audi.....to je vise penzionerski i gastarbajterski auto.
...uzeo bih Fiat Coupe, ili Barchettu
auuu sinovac koje ti stimulanse trosis?
ima jedan, tacnije jadan spot, u kome neka dva Bugara, Makedonca sta li su vec. kao nesto repuju i voze drag sa Fiat coupe-ima. Naravoucenije-mozda bi sa tim kolima bio faca u BUG ili MAK, ali ne u Beogradu, bar ne u ovom zivotu...
Na Fiata Cuope se cak vise ne lozi ni moj netjak Sava(5. god), cak je i on prerastao kitcheraj...
sa druge strane, BMW je uvek imao reputaciju je*ackog auta, i kao takav je vise nego dovoljno puta opravdao.
300C je takodje top automobil sto se tice izgleda, ali je malo skuplji jer je jos uvek aktuelan, i jos ne znam koliko je pouzdana informacija, ali sam cuo da su iznutra u*rali enterijer sa jeftinom skripavom plastikom.
Evo ga jos jedan
amerikanac, nije praktican, ali ubija konkurenciju na kilometar :) A sta bi tek radio neki HotRod{StreetRod} recimo kao
Ford32 Roadster ali to se vise uklapa negde u Hollywood,CA i po klijenteli i po cenovniku
A ako je nekome toliko zapelo za dizajn i talijanska kola onda je Alfa 156 bolji izbor[u domenu dizajna], ali je horor sto se tice troskova.
Ja bih uvek uzeo BMW pre nego neki drugi automobil, jednostavno svidja mi se, i imam svoje razloge.
Speed costs money. How fast do you want to go?
http://tuningpower.web1000.com/