Pošto sam prekoračio broj slika u prethodnom postu, idemo dalje...

Postavljen sudoper.

Improvizacija produžavanja nogica od perilice posuđa, jer je radna ploča kuhinje na 910 mm, a ove orginalne nogice su namijenjene za visinu radne ploče 860 mm. Orginalna nogica od perilice je ova gornja. Kasnije sam radi estetskih razloga crne (donja) nogice zamijenio sa sivima da budu u boji perilice.

Samet Smart box ladice. Potpuna izvlaka, sa ublaživačima. Turski proizvođač. Znatno jeftiniji od "zapadnih" a odlične kvalitete.

Samet Smart Slide vodilice za ladice. potpuna izvlaka, sa ubalživačima

Manje-više završena kuhinja.

Montirana napa, ali još trebam, kad stignem, staviti ploču koja će zatvoriti ovo crijevo da se ne vidi, a usput cu tu staviti dvije plitke police, da se prostor iskoristi.

Odvod zraka od nape do vertikalne ventilacije koja ide na krov, je izveden plastičnim kvadratnim cijevima. Također je postavljena nepovratna klapna.

Završene ladice

Smijer otvaranja vrata. Kao i @Sale Sk, poslušao sam savjet koji mu je dat.

Prepuštena bočna stranica donjeg elementa koja je sakrila prazninu iza elemenata

"Prepuštena" i ufrezana čeona bočna stranica gornjeg elementa, koja je sakrila lesomal

Radna ploča.
To bi bilo to.
Imam još neke kozmetičke stvari dovršiti (npr. postavljanje ukrasnih čepova na konfirmate koji se vide kada se vrata otvore) i postaviti LED traku ispod gornjih elemenata. Kad završim, postavit cu opet koju sliku.
Hvala jos jednom svima koji su ucestvovali u ovoj temi, a posebno onima koji su mi pomogli sugestijma i savjetima.
[Ovu poruku je menjao wuyo dana 25.06.2014. u 17:35 GMT+1]