[quote]
inspkluzo: Makso, da li su felne na tvojoj pandi iste kao kod onih koje nose gumu 155/65. Video sam jednu sa tim gumama, ali se vidi da felna nije za 135, već za širu gumu. Da li neko vozi 155/70. Moja iskustva sa pandom su isto ok, mada još nisam odmakao od BG, ovog leta idem najverovatnije u zemlju pandi, Grčku. Dobro se ponaša po snegu i ledu sa pirelli 3000 letnjim gumama, slična iskustva imam i sa renoom 4. Što se tiče farova nisam ni ja zadovoljan, ali presek kablova nije odgovarajući za halogene farove, kada si ugradio halogene sijalice i da li ima posledica na kablovima i konektorima?
Šta ti treba kod grejanja? Da li ti curi radijator, ako ti je grejanje slabo i ne može da se zagreje, uzrok je najverovatnije neispravan termostat pa motor ne može postići radnu temperaturu, pogotovu u ovakvim uslovima, jedini lek je zamena termostata.
POzdrav!
[E, ovako, za felnu cu da proverim koliko sutra jer je sada vec mrak, uze gume su bolje za sneg (mada sam cuo da joj je takva i fabricka velicina), moja ima Tigar 621...Na oko 30 000 sam ih menjao, ne ostecuju se puno jer je izuzetno lagan auto. Za Grcku samo napred, nemoj da se kolebas, dobro se odmori i ispavaj, proveri obavezno auto pre puta, pravi pauze na 100 Km i uzivaj...Halogene sam ugradio pre 2 godine i nikakve probleme nisam imao (imam majstora za preporuku)...Morao sam da kupim kao neki adapter od plastike koji se menja sa svakom promenom sijalice jer se izvitoperi (nije skup!), releji su obavezni, a kablici i konektori su original...i izdrazavaju...Ni jedanput nisam imao problema sa osiguracima...
Kod mene ne radi grejanje jer mi ne radi ventilator u kabini...Da li mu je motor crkao, cetkice ili sta vec, ne znam, ali je problem sto ne znam na koji nacin da doprem do njega, tj. da ga izvadim...Sve ostalo je kao dusa, ljudi mi ne veruju da auto ima 21 godinu...To cete, znaci vi svi doziveti za jedno 15 godina, hm, lepo zvuci :-)))
Ima jos jednu manu, cesto sam isao na jug, auto-putem u svim vremenskim uslovima...Ima problem sa bocnim vetrom (kosava) i kada je pretekne u velikoj brzini neki mamlaz sa X3 ili X5, tj. tenkom koji ide 200Km/h...Zato volan cvrsto treba da se drzi, bez neke suvisne lezernosti...Ako se setim jos necega dodacu...:-)