Postoje limiti na odredjenim racunima, svojevrsna polu-orocena stednja. Oni tebi daju jacu kamatu nego po vidjenju (a slabiju nego za oroceno) a zauzvrat ti se ogranicis na podizanje maksimalnog nedeljnog ili mesecnog iznosa. Ali to je tvoj izbor, niko te ne bije po usima da to radis i otvaras takav racun. Novac na tekucem/checquing racunu je uvek dostupan (pa su i kamate po vidjenju skoro uvek manje od 1%). Limiti za najavu su onako poprilicni, npr u mojoj bivsoj banci je bilo da ako hoces vise od $100,000 u kesu moras da najavis dan ranije (kamo srece da imam da podignem tolke pare, rado bi im najavio dan unapred

)...
Pre ce biti da si naleteo na neke papane. "Mi izgledamo kao glupa i nesposobna banka, ali to nije zato sto smo mi glupi i nesposobni nego zakon kaze tako, takve su i druge banke. Casna pionirska"

ne mogu da verujem da si naseo na tu foru. Sto nisi usao u prvu sledecu banku?
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić