Dje me nadje sa temom...
Nisam u Srbiji pio kafu iz tih automata. Ovde u Italiji se cena kapsule krece otprilike tu negde pocevsi od 30centi pa nagore. Ima i raznih kombinacija sa vezanom kupovinom kafe uz automat,pri cemu je automat za dz,a kafu kupujes samo kod te firme ciji agent ti donosi kapsule kad potrosis. Tu su kapsule naravno skuplje,ali to zavisi od kvaliteta i marke kafe. Ja u firmi imam takav automat i znam da je cena kapsule oko 50centi,ali to je vrhunski kvalitet kafe i pri tom je jaka kao crna zemlja. Kad zviznem jednu ujutru zaklecaju mi kolena
Interesantna je tako povoljna cena za kapsulu u Srbiji,s obzirom da (koliko ja znam) ne postoji nijedna masina za punjenje kapsula i da se sve uvozi gotovo. Necu da tvrdim,ali pretpostavljam da je do kvaliteta,kod kafe obicno cena sve govori. Bar je tako ovde,ali ljudi imaju razlicite ukuse. Moji prijatelji koji zive ovde preko 10 godina dovlace iz Srbije onu nasu grandovku,a kad im nestane kuvaju ovu italijansku filter kafu koja je predvidjena za kuvanje u moki,ali na nas nacin(ono,dzezva itd). Opet,Slovenci dovlace ogromne kolicine te grandovke i piju je po kucama i zale sto niko nece u gostilnama da je kuva...
Ja pijem Lavazza,100% arabica,izgleda otprilike ovako-nemam sad vremena da slikam,ovo je sa neta
[Ovu poruku je menjao morihei ueshiba dana 05.01.2011. u 11:31 GMT+1]

Mio papa' dice che ogni uomo ha tre misure:
altezza, larghezza e lunghezza