Nemoj se mnogo odusevljavati, reklame se feeduju lokalno

, opciono iz regionalnih centara

U tom konktekstu nema neke razlike u odnosu na reklamu koja se vrti na pinku ili B92
Citat:
3way: Sve neki sir i paprika. A gde je meso?
Stranci meso imaju i u svom loklanom bigmac-u, ovo je ipak reklama sa ciljem da privuce ljude da dodju ovde i probaju nesto autenticno.
Reklama je, imho, odlicna i radi svoj posao. Problem je sto je generalno obmana, ako se i primis na ovu reklamu sanse da nadjes ista od ovoga (a kamoli ceo program) su ravne nuli. Mi uopste ne shavatamo kako razmislja jedan strani turista, ni po kojoj osnovi, mozgovi turisticke uprave su i dalje u 70im kad su firme organizovano pojile stada svojih radnika u radnickim odmaralistima.
Evo, ja cu da glumim turistu sada, video sam reklamu, primio se na sir i paprike, hocu da dodjem. Idem na google,
Google: "serbia tourism"
prvi link "National Tourism Organisation of Serbia", odlicno, klik
Hmm, gde je sad soul food? Nije u meniju, malo ispitam sajt, nema nigde. Ajmo search "soul food"
http://www.serbia.travel/?s=soul+food&x=0&y=0&lang=en
Hmm, ne razumem sta znaci "Ne postoje tekstovi za unetu reč. Pokušajte sa novim upitom" na engleskom, ali nedostatak rezultata i google translate mi potvrdjuju moje sumnje, da nacionalna turisticka organizacija ku*ca pojma nema o sopstvenom nacionalnom reklamnom programu zvanom soul food. Zakljucak, Talibani sa laznom reklamom, idemo dalje.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić