Citat:
Nocni: Ti si malo u proslosti i ovo sto kazes je bilo tako prije desetak godina... Kad budes probao jaguara XF sa 3,0 pezoovim dizel motorom koji ima 275 konja i 600 Nm obrtnog momenta i ubrzava do 100 za 6,3 sekunde... ide sa lakocom 250 na sat na koliko je limitiran inace bi isao mnogo vise... onda neces tako pricati...
Odlican je i 2.2 dizel koji sa 190 konja i 450 Nm ubrzava do 100 za 8,5 sekundi i ide 225 na sat... to je takodje pezoov motor koji se ugradjuje u pezoa 508.
Nema to veze sa performansama dizela. Ne pricam zato sto mislim da dizeli imaju lose performanse, a i pre desetak godina su vec postali vrlo dobri po tom pitanju. Na kraju krajeva, Audi je osvojio LeMan sa dizelom.
Ima veze sa osecajem koji ti pruzaju te performanse u zaletu na 6,7-8k obrtaja i na 4-5k kod dizela. I to je nesto sto se nikad nece popraviti.
I ja licno ne volim dizele nikako, smatram da su korak unazad kao alternativa standardizovanom benzincu.
Citat:
Nocni: Ne slazem se sa ovim sto kazes da stare jaguare XJ ne treba postovati... ipak su to spomenici od auta sa dvanaestocilindricnim motorima, elegancijom i šarmom koji ne prolazi...
Rekao sam da kao old tajmeri nisu jos skupi i da ce im cijene sigurno ici znacajno gore... Ovo sto kažes da ih nema... ne bih se složio, ima ih bas dosta s obzirom na godista...
evo vidi cak ni u njemackoj nisu skupi a kod nas se takav auto moze naci jos jeftinije...
Vidis i sam na ovih nekoliko strana da cijene nerealno osciliraju i po 20.000 sto je znak za buduci skok tih jeftinijih koji se registruju kao old tajmeri...
Nismo se razumeli, hteo sam da kazem da oni koji postuju stare Jaguare, odnosno ono sto je Jag nekad bio i ostavio u amanet auto-industriji, da oni nisu realni kada kritikuju nove Jaguare, prvenstveno mislim na Fordove X i S-type. Danas su takvi trendovi da nesto tipa starog Jaguara bi naslo strasno malo kupaca, a od toga ne moze da se zivi ipak. I traziti neko kompromisno resenje je sasvim razuman potez.
Poseban je problem sto danasnje prosecno trziste i ne ceni bas mnogo klasican dizajn i stil automobila.
@Zarko
Ja bih rekao ovako, Rover je mali Jag, a Jag je mali Rols Rojs

Ali da budemo ipak realni, Rols ima bitno drugaciju i jedinstvenu filozofiju kod svojih automobila. Ne moze se bas tako lako porediti sa bilo cime drugim. Jedino sto ih vezuje je tipican britanski stil.
Realno...