Koliko ja kontam ove pastrmajlije je domaća verzija pizze

.....probao jesam,extra je ali se kao i sve razlikuje od mesta do mesta.U osnovi je da je Makedonsko jelo(mada i tu ima dosta polemike) a i tamo se razlikuje više vrsta i večito sporenje čija je verzija naj....u osnovi je testo:brašno,kvasac,so.Trik je u mesu;isključivo je svinjsko i fora je iseći ga na jednake komade,usoliti ga i posuti mlevenom paprikom i ostaviti da ostoji 24h!Testo se razvije,napravi u obliku čamca sa podignutim ivicama pa se unutra ubaci komadi mesa i premaže mašću.Peče se na 180 stepeni.....e ostalo je domen sporenja:da li se dodaje još nešto osim mesa tj povrće,jaja,razni začini,luk beli ili crni.....mislim da je to stvar lične inspiracije i datog trenutka...u svakom slučaju-Prijatnoooo.
....ο τολμών νικα!