Ovde se radi o licnom iskustvu u trazenju problema koje sam imao na svom vozilu,
a samim tim i pronalazenju nekog medju resenja jer je tema o tome,a ne nekom hvalospevu
koji stalno nameces u svim temama a granice se sa nekom crtanom serijom.Ako se zaredjaju
tada karburator servisi kao sto sam negde pomenuo,Gavra,njegov kum Vlada kod gradske bolnice,
Taj sto je meni prvi put radio u Borskoj,na Novom Beogradu preko puta kineza i da ne nabrajam dalje
,moze se informisati jer je baza prevelika,pa mogu reci sta je tu bilo sto valja,a sta ne.
Generalisati jednu firmu zbog toga sta je neko rekao iz licnog iskustva se granici sa velikom dozom tuposti
i ne prepoznavanju recenog.
Ti dokazi sa slikama golfa da nisi LAZOV,jer sve ostalo nije u drugom nego u destetom planu.
Hoces slike moje jette.No problemos.Ja lazov nisam.Za tebe nisam siguran.
Da je neko drugo vreme ja bi mu rekao da prepakuje to u dizela kako sam i ja uradio.
Hilznovanje,klipovi,klipnjaca,glava,pumpa,umesto razvodnika na to mesto dolazi vakum pumpa serva kocnice,anlaser,
Dozna za grejace,relej grejaca i bum radi,Naravno ostala je velika mana tanji srafovi glave jer su se posle
20k morali dotezati.Evo bum,prisecanje iz glave posle 19 godina.Vidis i to sam radio pa sad napisao.
Za tebe sam u licnim iskustvima vulkan.Ako mozes daj coveku savet a ne prepucavanje.
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"