Citat:
preynow:Ali, rasprava o vakcinama je zavrsena ! To sto ti radis je kao da raspravljas treba li nam kanalizacija, pitka voda, sapun itd...
Nisi se usudio da odgovoriš na konkretno pitanje već i dalje samo verglaš mantre koje su ti usadili u glavu.
Razlika između tvog razmišljanja u kojem dozvoljavaš sebi da podržavaš ubrzigavanje MMR đubreta u tuđu decu zato što ti je neko isprao mozak na TV-u da će tvoje dete jedino tako biti bezbedno od teških smrtonosnih bolesti

, i onih džihadista koji eksplodiraju da bi pobili što više ljudi i time otišli džihad-ekspresom "u raj" je vrlo mala. U oba slučaja se radi o običnom ispranom mozgu koga je neko u nešto ubedio, programirao, i ovaj sada postupa po tom programu.
Razlika između mene i tebe je što ja odlično povezujem različite stvari i vidim malo širu sliku ko, šta, kako i
zašto radi, tako da me je vrlo teško navući na pogrešno ubeđenje.
a sada pročitaj pažljivo ovaj citat od juče, možda nekim čudom shvatiš na koji način manipulišu tvojim mozgom:
Citat:
Vama će tako nametnuti i vakcinu protiv zevanja kao obaveznu jer će da vas plaše sa budućom epidemijom iskorenjene dečije paralize kao posledicom nevakcinisanja, i vi ćete onda kao Hitlerova omladina da šetate ulicama i urlate kako je vakcina protiv zevanja strašno bitna stvar i da svako mora da vakciniše njegovo dete da ne bi svi dobili dečiju paralizu (ili neke davno iskorenjene bolesti).