Citat:
la.linea:
@Sćeka:
Oprosti mi, biću malo grub. Tvoje reči me navode na pomisao, ludak sa pištoljem upao u tvoj komšiluk, pobio komšije, ti ostao živ i kažeš, dobro je ja sam živ?
A ti bi drugacije pomislio i rekao?

Alo, kakve veze ima i zasto se mora navesti potpuno neadekvatan a pri tom i zverski negativan primer - da bi se dalo na tezini napisanog???
Citat:
Tako i o mostu, nije bitno koliko košta ako ti imaš koristi?
Pa nije bitno ako se ima koristi. Ne procitas sve nego letimicno, ocigledno. Da ne navodim (a i postoji tema konretno o tome, pretraga...) sve jer sam mnogo puta vec na[pisao ali da razjasnim tebi licno - nije rec o mojoj licnoj koristi nego ogromnoj koristi svima sa poteza ka Sajmu, sto znaci celo Banovo Brdo, Zarkovo, Bele Vode, Vidikovac pa dalje preko Sremcice i Barajeva, Zeleznik i cela linija do Obrenovca i tako dalje (ovo je onako grubo) =>
svima je Most doneo veliku korist. I potvrdio licnim iskustvom.
Jel' vidis razliku izmedju licne koristi i sveukupne koristi?
Citat:
Prema nekim informacijama, košta toliko da bi bez ugrađivanja raznih političara mogla da se izgrade tri mosta? Ne moraju tri, dovoljno je i jedan ali po realnoj ceni. Sve dok bude ljudi koji misle kao i ti, biće i afera.
Koliko sam ja shvatio temu i učesnike, niko nije protiv gradnje nego protiv načina i alavih političara. Moraš priznati da je to bitna razlika u odnosu na tvoje razmišljanje.
Kao sto rece Java a ti ovim potvrdjujes - samo mlacenje prazne slame bazirano na "Prema nekim informacijama"...
Nacin i alavi politicari su uvek postojali i postojace. Na svim vecim radovima neko trpa pare u dzep nezakonito i iz licnog interesa. Pa i sami radovi se pocinju iz licnog interesa. Sta je tu cudno i kakve veze ima forumska postavka toga sa tim da se to uvek desava i desavace se? Osim da bi se nesto napisalo a kao nesto sto moze da se žvace neprekidno, uvek, beskrajno, "nikad dosadno" (nekima, normalnima je smor zesci)...
Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”