Citat:
Java Beograd:
1. Ako se čuje "cak" to znači da je automat anlasera povukao kotvu, uzupčio bendix, i dao struju anlaseru. Pošto ta kotva vuče prilično struje, taj "cak" istovremeno znači i da je akumulator u redu, i da je sama kotva u redu. Ali iz nekog razloga, anlaser nije počeo da se okreće. Kao što rekoh, najčešći i najjeftiniji "kvar" su isrošene četkice.
2. Kad bendix zaglavi u zamajcu (što se retko dešava) zamajac zavrti bendix, i rotor anlasera i anlaser i sve to za par sekundi ode u tri lepe. Sledeći put nema "cak"
3. Kad bendix ne može da se uzupči, onda anlaser ode u visoke obrtaje i čuje se kao neki zvižduk. Opet, ne čuje se "cak"

1. Najjeftini kvar je pad napona, zbog loseg kontakta na klemama, loseg kontakta na magnetu ili loseg kontakta na karoseriji...Zatim slede cetkice, koje su i najugrozeniji deo alnasera...One su inace dugotrajne ali vremenom propadaju pre svega ne samo zbog rada, vec i zbog jakih struja i velikog opruznog pritiska na kolektor...Takodje, cetkice mogu da se zaglave u cetkodrzacu ili vremenom da dodje do ostecenja kolektora zbog velikog pritiska, njegovog "glodjanja", pojave i loseg kontakta i elektroprovodljivosti sa cetkicama sto dovodi do pada napona. Takodje, zbog velikog zagrevanja cetkica, ponekad se i te opruge koje pritiskaju cetkice pregrevaju, gube elasticnost, pa nedovoljnom silom pritiskaju cetkice,pa dolazi do "smercovanja", prljkanja kolektora, smanjuje se elektroprovodljivost, a u retkim slucajevima mogu i da puknu...Slab opruzni pritisak na cetkice dovodi do pada napona za dovrsetak uzubljivanja jer elektromagnet nema snage da savlada otpor na koji zupcanik za starovanje nailazi odarajuci o zube zamajca...Sam Magnet ima jedan radni namotaj, kod automobila do 1000cm, kod jacih motora ima 2: namotaj za "uvlacenje" i namotaj za "pridrzavanje" da bi imao dovoljno snage da odrzi mehanizam za uzubljivanje tokom startovanja...Oba namotaja masu primaju preko statora i pozitivne cetkice, preko kolektora na minus cetkicu...LOse cetkice oslabice funkciju magneta...I cuce se onaj "tak, tak" jer magnet nema snage da dovrsi uzubljivanje...Los akumulator takodje zbog nedostatka napona dovodi do iste pojave...Zato je vazno gledati intenzitet svetlosti lampica za alternator i ulje, da li "utihnu" kad se startuje...Pad napona na kontakt bravi dovodi do iste pojave, tj do slabog napona na magnetu i on nema snage da dovrsi uzubljivanje...
2. Vec sam napisao razlog lepljenja pogonskog zupcanika, to je retko, i u ekstremnim situacijama nebrige oko motora...ali je moguc...Pri tome alnaser moze brzo da pregori, jer se zavrti ekstremno velikom brzinom a sam je pod naponom, pa velika indukcija struje jednostavno izgori i stator i rotor...pali se...Ali je moguce i voziti vise kilometara a da ne dodje do njegov pregorevanja...Imao sam takav slucaj na kolima od jedne komsinice.

3. Pa uvek se cuje neki "cak"...ali i pri tome ima i neki "zzzuuuuu"....Jer pogonski zupcanik sa mehanizmom za uzubljivanje se uzupcio, ali "proklizava" jer su njegove rolnice i lezista propale i ne zaglavljuju se izmedju spoljnog cilindra i unutrasnje caure mehanizma...