Citat:
Nebojsa Milanovic:
Nisam pratio temu, samo da se složim da su pešaci prilično bezobrazni u saobraćaju, verovatno naviknuti da čim se približe kolovozu vozači momentalno staju.
Potpuna je nebuloza zaustavljati vozilo od par i više tona samo da bi pešak dokazao da je "gazda na pešačkom".
Pešak treba da stane pre prelaza, utvrdi da nema auta, i tek kada vidi da ih nema, onda da pređe.
Zaustavljati vozila i zloupotrebljavati činjenicu da vozači u većini sličajeva koče svoja vozila kada vide pešaka, je bezobrazluk
Citat:
Nebojsa Milanovic:
Ko je govorio o prelasku na semaforu, kada je pešacima zeleno?!? Pokaži nam to.
Ja govorim ISKLJUČIVO o prelascima kada nema semafora.
Nije loše barem povremeno uzdržati se od trolovanja.
Ko to troluje, ti ili ja? Lepo si napisao: na pešačkom prelazu bez semafora pešaci su bezobrazni!
Možda kod tebe tamo negde u Pančevu kola prolaze jednom u pola sata pa možeš da sačekaš
da kola nema ni na vidiku. Kod mene u Braničevskoj je opasno prelaziti i na prelazu zbog raznih
budala koji obilaze na prelazu! A u ulici od 300 m uvek ima minimum 5 kola.
Normalno da ne treba da koče na prelazu, trebaju da dodaju gas i uključe brisače.
A budi siguran da će svako normalan, ako vidi kamion kako breće uzbrdo u Braničevskoj, sačekati
da on prođe.
Lave - Pa zar treba autobus pun putnika da kopa u mestu
da bi pesak koji cak i nece da gleda neko pici ZATO sto ima zeleno sa slusalicama na usima.
Ako pešak ima zeleno svetlo, autobus mora da bude ukopan na semaforu!
Sceka - Za slušalice u oba uha na pešačkom prelazu plaća se 3.000, a ako je prisutno dete do 12 godina, od 6.000 do 20.000 dinara. Prelazak van pešačkog prelaza je 5.000 dinara, a ako vodite dete, kazna naraste na 6.000, pa do 20.000 dinara.
Korišćenje mobilnog telefona na pešačkom prelazu košta 3.000 dinara, a ukoliko je sa vama dete kazna iznosi od 6.000 do 12.000 dinara.
Blago onome ko rano poludi, ceo zivot mu u veselju prodje
Nikad više u Dotmarket