Iskreno,nikad nisam obracao paznju na takve stvari,tj da li ima obe plombe,jer,jbg,placam struju i ponasam se kao prosecan gradjanin a ne kao paranoik pa da non stop proveravam brojilo

Sto se tice tehnikaloja, slazem se da ako fali jedna plomba znaci da brojilo nije otvarano i nema ni potencijalne kradje,i normalno bi bilo da ako EPS radnik to primeti dodje i plombira brojilo i obavesti me o tome,a ne da sam potencijalni strujokradica dok ne dokazem suprotno

Cinjenica je da trenutno ne mogu nista da uradim,nego cekam naredni racun sa obracunatom potrosnjom za prethodnih 12 meseci po njihovom,i onda ulazem zalbu na to,i oni budu fer i ja samo kupim novo brojilo

hahahaha isto kao kad bi me pandur nahvatao sa celavom gumom,i napise mi kaznu da moram da kupim nov auto

Znaci,ovde u debilstanu nas hebu zestoko,i to treba da trpimo i da budemo srecni sto je tako. E ja to necu,voljan sam tuziti se sa njima,nego samo mi malo fali slovo zakona,npr na osnovu cega ako mi fali jedna plomba oni kazu da sam krao struju,a druga je tu naravno? I ono sto me najvise interesuje,verovatno ni ne pise nigde,kad dolaze u kontrolu i pisu cinjenicno stanje ko mora da bude sa njima jer mi je i dalje nelogicno da su samo epsovci dovoljni?
Ako ta prica prolazi kod vecine stanovnika koji se plase kod mene nece,jer mislim da im niko nije pripretio nekom ozbiljnijom tuzbmo