Pa dobro, možda nisam hteo baš odmah da kažem, ali da :)
Čekamo da Flo33 objasni ovo šta sam ga pitao, jer je to zaista važan fenomen koji zbunjuje mnoge, pa ćemo pričati detaljnije.
Ja iskreno, tebe ne razumem. Samo tupiš nešto, bez zamere na izrazu. Odakle tebi šta sam ja razmatrao, šta ne?
Ali ako te baš tako svrbi, evo ti ukratko.
Jednostavno mi je dosadio moj stari f31 BMW 2.0 aut, xdrive 191ks. i hteo sam da se ponovim, uslov je bio da ima isto kao BMW, dakle 2.0D, *4x4*, karavan i aut,
I u miru sam probao, vozio, na kakav dan imao: Škodu superb L&K, CLS Shooting brake, G21. A4 nisam ni razmatrao, jer što bi (plaćao krugove) sve 2020+ "premium selection" dakle prva ruka, odnosno od ovlašćenih trgovaca, distributera, vraćeno sa lizinga.
BMW i Merc su otpali zaradi prostora (manjka) merc je usput i ružan unutra nema dalje.
Škoda je bila prvi pik, zbog prostora, i full opreme.
Passat je pobedio jer je nešto bolja unutrašnjost (nije mi bilo presudno, al ajde +, u sv slučaju) felne sam dobio original apsolutno nove (nemam pojma na koju foru ni tačke, a nisu farbane) garanciju god dana, i lepši mi je, jednostavno od škode. sve ostalo je isto, dsg7, 190ks, 4motion, webasto, bla bla bla. (a, da, minus je na vw šiber imam (ne volim ga)) na škodi je billo crno nebo (volim)
i sve to za istu cenu. Kupljen na Porsche Slovenija.