Citat:
Nebojsa Milanovic:
Dva puta sam ti ga ekspliticno postavio kao odgovor na tvoju izjavu i bio bih majmun kada bih to radio treći put, a pri tom ti nećeš da digneš pogled da ga pročitaš 🤯
Osim toga, oceni ova tri kokpita koje sam postavio i/ili okači ti neki tvoj koji ti je favorit.
Isto važi i za sve druge čitaoce, a naročito za @dejanet.
Ako bih morao da poredim bilo šta sa tim ekranom kod Škode i tih ostalih navedenih, meni se od novijih varijanti najviše sviđa kod A6 od 2020.
Može i allroad
Jedna digresija, zar nije bilo lepše bez tih ekrana, a taj novac uložiti u bolja sedišta sa pravom prirodnom kožom (RR Silver Sprint/Silver Spur iz 1979. godine):
Ili ovaj primer Mercedesa iz 1972. godine (
https://thembmarket.com/1972-mercedes-benz-280sel-4-5-1)
Kome treba ekran, omogućiti da nakači neki tablet, proizvođač postavi u "prodavnicu" aplikaciju za multimediju i navigaciju, i to je to. Kad izađe nova generacija tableta, vlasnik samo zameni ako hoće.
Ovako, kod ovih "čuda" pitanje je šta će sa tim ekranima biti za 10 ili 15 godina. A sa druge strane, ti stari Mercedesi, Bentliji, Rols-Rojsevi i svašta nešto i dalje mogu da se voze.
Da kupujem auto i da proizvođač ima opciju da tih ekrana nema uopšte, a da klima i radio budu sa mehaničkim točkićima, tasterima i prekidačima, izabrao bih to. Problem je što bi za to verovatno postojala doplata u vrednosti sve ostale dodatne opreme :)
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.