Citat:
pzec:
Uspoređivati recimo ESBE i tvoju tvrtku koja je zastupljena preko zastupnika u drugim zemljama, kod nas preko "njuškala" nije po meni isto.
Kad taj proizvod nađem u prodavaonicama materijalom za centralno grijanje onda to za mene ima neku vrijednost.
Citat:
pzec:
Ne vidim razlog zašto ne bi netko tko nešto proizvodi koristio u svojim instalacijama, prodaja je nešto drugo.
Ja koristim svoju elektroniku koja upravo radi tako kako sam opisao.
Razumete li vi to što pišete!? Ja ne razumem, iako se žestoko trudim, a bojim se da neće razumeti 99% čitalaca ove teme!
Ja sam svoju kotlarnicu i svoje radove u više navrata pokazao, objasnio princip rada i argumentovao, čak sam i video klip postavio da bude javno dostupan!
Vašu kotlarnicu nisam imao prilike da vidim, tako da ne znam ništa o toj elektronici koju imate i koja radi po programu kako ste opisali. A voleo bih da vidim!
Mogu li da vas zamolim da uradite jedan photo sesion (ne mora video klip pošto je intimnija varijanta), pa da svi vidimo kako to kod vas radi i šta nam je činiti da i mi uradimo prema tom modelu koji je najbolji i na kome je sve odrađeno prema svim standardima i propisima.
Ako ne mogu da dobijem link za regulator koji tražim od vas, forografije vašeg grejnog sistema sigurno mogu? Ili grešim?
Nakon toga ćemo biti u egalu za dalju diskusiju.
YU4CDF
https://www.youtube.com/watch?v=qnisZeuSDw4
Grejna površina: 140m2 (prizemlje 70m2 i sprat 70m2 - sve u Alu stolariji)
Izolacija objekta: Demit fasada 12cm stiropor, u ravnajućem sloju potkrovlja 10cm stiropor,
podaščan krov (OSB ploče 18mm)
Kotao: Megal MTR 32KW
Gorionik: Ferroli SUN P7
Motorizovani četvorokraki mešni ventil
Automatika: HeatOn WCHR-01