Citat:
ademare:
Iako se ovde drvilo po temi da @ Bordzija - pokretac teme Fantazira , da ne postoji zakon kojim drzava ima bilo kakvu obavezu prema Poljoprivrednicima , do kvaziduhovitog umetanja licno AV i sada predsednice parlamenta u ovu celu price , kao njih dvoje se "zaverili" i slicno , na kraju ce ispasti da ta Bordzijina prica i nije bas tako kako se tvrdi Samo Lupetanje ?
https://n1info.rs/biznis/naps-...-pomoc-spremni-smo-na-protest/
Poljoprivrednici i njihova udruzenja najavljuju da ce traziti "pomoc" - drugim recima , novac od drzave za pretrpljene gubitke usled ovih Obilnih Kisa ?
Na kraju to je i nekako logicno i videlo se iz aviona ?
Od koga ce da traze Novac nego iz Drzavne kase ?
Ceo taj članak treba sagledati realno. Na CNN1 je naravno sve to tendenciozno napisano sa akcentom na "protesti".
Ja nemam pojma kakvo je to udruženje poljoprivrednika (NAPS) i koliko uopšte različitih "udruženja poljoprivrednika" postoji. 2 - 5 - 200 ili 500?!?
Najavili da će da traže pomoć!? Pa OK. Nekog seljaka neka firma tuži za kintu. Pa OK. Mislim, wtf? 99% informacija je da je šljiva rodila dobro, kao retko kad, samo na CNN1 piše da je "propolovljen rod"
Da li država treba duradi nešto? Pa treba, naravno. I kad autoprevoznike udari nevolja (slučaj covid i karantin) država treba duradi nešto.
A poljoprivreda je najvažnija privredna grana Srbije, i naravno da država ima obavezu, i to ne jednu, prema poljoprivrednicima.
Ali, lupetanje ostaje lupetanje. Merenje količine kapi kiše i etikecija mene da sam "SNS isprdak" od strane Ujka Bordžija zato što sam konstatovao da je u Surčinu bilo kiše.
Fanataziranje je da politički režim aktivno učestvuje u smišljenim dezinformacijama u vezi vremenske prognoze u šta Ujka stvarno veruje. Ali, pazi, on u to stvarno veruje.
Lupetanje je da je iko ikome finansijski odgovoran zarad nedovoljno tačne, uopštene, vremenske prognoze.
Dobra stvar je da tema nije 100% sprdnja sa Ujkom, jer ima više forumaša sa kojima može da se vodi kvalitetna diskusija, i naravno da se nešto nauči.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji