Citat:
mjanjic: Ti si kao rekao nešto svoje, samo prepričavaš drugu stranu propagande
Ovo su u psihologiji zove PROJEKCIJA - kada se nekako ponašaš ili nešto radiš - onda misliš da i drugi to isto rade ?! 😂🤯🤯
Gde si ti video da prepričavam "rusku propagandu"?? 🤯 Gge si ti uopšte video tu "rusku propagandu"?? Ona postoji samo na CNNu 😂😂
X puta sam rekao da je ja nigde nisam video i pozvao sam da je neko okači ako zna nešto o tome, jer ja sam NATO propagandu XX puta kačio.
Dakle
upravo je suprotno, više puta sam pomenuo da preko 90% mog znanja je čisto praćenje NATO propagande i stvari koje idu uz nju.
Bukvalno ništa drugo ne treba da pratiš i sve ti je jasno, ali SAMO AKO umeš da gledaš i samostalno da misliš.
Ali je tvoj problem što ti, a i mnogo drugi, ne umeš samostalno da misliš, nego samo ponavljaš budalaštine za koje nisi svestan ni šta uopšte znače, ali zato znaš da isto to "misliš" 🤯🤯
Citat:
ne kapiraš da čak ni većina rusa ne želi to što radi Putin
😂😂
Ovo je jedna od glavnih krilatica pogane propagande kojom se hraniš 😂🤯, imaš li jedan SAMO JEDAN dokaz za to???
Citat:
Ja bar kažem da je situacija i u SAD slična
U čemu bre slična?!?! Kojoj je državi USA slična??!?
Koja još država GODIŠNJE OPLJAČKA CELU PLANETU
za više hiljada milijardi dolara kao što to radi USA???? Hoću eksplicitan odgovor na ovo pitanje!
Citat:
imaš milijardere koji se bahate samo tako, dok na drugoj strani stotine hiljada ljudi žive na ulici jer ne mogu da priušte rente koje su više nego udvostručene, masa ljudi zbog skupih lečenja je izgubila kreditni rejting i zbog toga ne mogu ni da iznajme pristojnu nekretninu za stanovanje, a neki ne mogu nikakvu pa, ako im to finansije dozvoljavaju, žive u motelima, gde jednu sobu plaćaju mesečno i do 1500 dolara.
Ovo nema dodirnih tačaka sa ovim o čemu se priča. Razlike su normalne i svuda ih ima, ALI NI JEDNA DRŽAVA NA PLANETI NE PLJAČKA CEO SVET KAO AMERIKA!!
Može li tvoj otrovani um da shvati da je
to poenta moje i ne samo moje priče, nego i ljudi iz svih delova sveta koji žele da se otrgnu od te pljačke??
Da li može - ili ne može???
Citat:
Zato i obožavaš politički sistem koji je trenutno aktuelan u Rusiji
Tako me boli doope za politički sistem u Risiji, pojma nemam kakav je niti me interesuje, ali znam da me Rusija NE pljačka - a Amerika me pljačka. Meni je to sasvim dovoljno.
I ne samo to, Amerika proširuje i produbljuje svoje pretenzije i planove pljačke i na mnoge druge države, prevenstveno na Rusiju i ceo region. Zato se ovaj rat i vodi i svako normalan želi toj pljački da se suprotstavi.
Da li ti to želiš??? Ili podržavaš proširenje pljačke od strane USA??? Hoću i na ovo eksplicitan odgovor.
Citat:
tamo vlast može da radi šta hoće, isto kao i ti na ovom forumu - recimo, označi nekoga špijunom ili stranim agentom i pošalje ga u zatvor
Gde si čuo za ovo??? Na BBCju?? CNNu?? 😂🤯
Jesi li video snimak kako je tvoj prijatelj Navaljni SAMO U JEDNOJ TURI primio 20 miliona poganih naštampanih dolara da rovari po Rusiji? Jesi li video - ili nisi???
Koliko ima
hiljada takvih u Srbiji (koji naravno rade za mnogo manje), samo ja sam ovde okačio više njih.
Podržavaš li tu gamad - ili ne???