Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

EU - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: EU - raspada li se ili ne?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 12818 | Odgovora: 172 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?22.11.2024. u 21:53 - pre 3 meseca
Ne samo da nema veze sa temom, nego nema bilo kakvog smisla, kao ni bilo šta šta je ikada rekao.

@janjić

Ne znam da li razumeš da je SVAKA tvoja reč samo prenošenje prljave NATO propagande, često u direktnom, a nekad kao ovde u uvijenom obliku.

Neverovatno da nikada nisi rekao nešto svoje, pa makar to bilo Mrzim Ruse i želim da svi pocrkaju, kao što pričam ja i mnogi drugi.

I ne samo ti, TAAAAČNO se vidi da ste svi koji gutate te bizarnisti isti kao naštancovani 🤯

Meni je to totalno fascinantno, a još gore je kada sam popričao sa nekim prijateljima od preko i video da i oni identično, svi isto govore?! 🤯🤮

Mafija dobro zna gde treba da gurne pare i nije čudno što ogromne novce trpa u propagandu, jer kad zaludiš narod možeš da radiš šta hoćeš 🤬 🤮
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?23.11.2024. u 01:54 - pre 3 meseca

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+764 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?25.11.2024. u 13:40 - pre 3 meseca
Ti si kao rekao nešto svoje, samo prepričavaš drugu stranu propagande, a ne kapiraš da čak ni većina rusa ne želi to što radi Putin, jer su siti posmatranja oligarha i njihovih "saradnika" kako se bahate.
Ja bar kažem da je situacija i u SAD slična, imaš milijardere koji se bahate samo tako, dok na drugoj strani stotine hiljada ljudi žive na ulici jer ne mogu da priušte rente koje su više nego udvostručene, masa ljudi zbog skupih lečenja je izgubila kreditni rejting i zbog toga ne mogu ni da iznajme pristojnu nekretninu za stanovanje, a neki ne mogu nikakvu pa, ako im to finansije dozvoljavaju, žive u motelima, gde jednu sobu plaćaju mesečno i do 1500 dolara.

Magao bi malo da iskuliraš i ne pridaješ raznorazne atribute ljudima koje ne poznaješ, jer ako se za bilo koga ovde na ovom forumu može reći da troluje, onda si to ti. Nego, ti imaš vlast da izbaciš koga hoćeš ili ga blokiraš, obrišeš mu komentar i slično, dok tebe može da obuzda jedino vlasnik foruma, ali to iz nekog razloga ne radi. Zato i obožavaš politički sistem koji je trenutno aktuelan u Rusiji, tamo vlast može da radi šta hoće, isto kao i ti na ovom forumu - recimo, označi nekoga špijunom ili stranim agentom i pošalje ga u zatvor, jer je "očigledno" da je ovaj strani plaćenik, špijun i slično. Valjda bi i ti radio isto u Srbiji kad bi bio neka politička vlast!
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?25.11.2024. u 20:46 - pre 3 meseca
Citat:
mjanjic: Ti si kao rekao nešto svoje, samo prepričavaš drugu stranu propagande
Ovo su u psihologiji zove PROJEKCIJA - kada se nekako ponašaš ili nešto radiš - onda misliš da i drugi to isto rade ?! 😂🤯🤯

Gde si ti video da prepričavam "rusku propagandu"?? 🤯 Gge si ti uopšte video tu "rusku propagandu"?? Ona postoji samo na CNNu 😂😂

X puta sam rekao da je ja nigde nisam video i pozvao sam da je neko okači ako zna nešto o tome, jer ja sam NATO propagandu XX puta kačio.

Dakle upravo je suprotno, više puta sam pomenuo da preko 90% mog znanja je čisto praćenje NATO propagande i stvari koje idu uz nju.

Bukvalno ništa drugo ne treba da pratiš i sve ti je jasno, ali SAMO AKO umeš da gledaš i samostalno da misliš.

Ali je tvoj problem što ti, a i mnogo drugi, ne umeš samostalno da misliš, nego samo ponavljaš budalaštine za koje nisi svestan ni šta uopšte znače, ali zato znaš da isto to "misliš" 🤯🤯

Citat:
ne kapiraš da čak ni većina rusa ne želi to što radi Putin
😂😂
Ovo je jedna od glavnih krilatica pogane propagande kojom se hraniš 😂🤯, imaš li jedan SAMO JEDAN dokaz za to???

Citat:
Ja bar kažem da je situacija i u SAD slična

U čemu bre slična?!?! Kojoj je državi USA slična??!?

Koja još država GODIŠNJE OPLJAČKA CELU PLANETU za više hiljada milijardi dolara kao što to radi USA???? Hoću eksplicitan odgovor na ovo pitanje!

Citat:
imaš milijardere koji se bahate samo tako, dok na drugoj strani stotine hiljada ljudi žive na ulici jer ne mogu da priušte rente koje su više nego udvostručene, masa ljudi zbog skupih lečenja je izgubila kreditni rejting i zbog toga ne mogu ni da iznajme pristojnu nekretninu za stanovanje, a neki ne mogu nikakvu pa, ako im to finansije dozvoljavaju, žive u motelima, gde jednu sobu plaćaju mesečno i do 1500 dolara.

Ovo nema dodirnih tačaka sa ovim o čemu se priča. Razlike su normalne i svuda ih ima, ALI NI JEDNA DRŽAVA NA PLANETI NE PLJAČKA CEO SVET KAO AMERIKA!!

Može li tvoj otrovani um da shvati da je to poenta moje i ne samo moje priče, nego i ljudi iz svih delova sveta koji žele da se otrgnu od te pljačke??

Da li može - ili ne može???

Citat:
Zato i obožavaš politički sistem koji je trenutno aktuelan u Rusiji

Tako me boli doope za politički sistem u Risiji, pojma nemam kakav je niti me interesuje, ali znam da me Rusija NE pljačka - a Amerika me pljačka. Meni je to sasvim dovoljno.

I ne samo to, Amerika proširuje i produbljuje svoje pretenzije i planove pljačke i na mnoge druge države, prevenstveno na Rusiju i ceo region. Zato se ovaj rat i vodi i svako normalan želi toj pljački da se suprotstavi.

Da li ti to želiš??? Ili podržavaš proširenje pljačke od strane USA??? Hoću i na ovo eksplicitan odgovor.

Citat:
tamo vlast može da radi šta hoće, isto kao i ti na ovom forumu - recimo, označi nekoga špijunom ili stranim agentom i pošalje ga u zatvor

Gde si čuo za ovo??? Na BBCju?? CNNu?? 😂🤯

Jesi li video snimak kako je tvoj prijatelj Navaljni SAMO U JEDNOJ TURI primio 20 miliona poganih naštampanih dolara da rovari po Rusiji? Jesi li video - ili nisi???

Koliko ima hiljada takvih u Srbiji (koji naravno rade za mnogo manje), samo ja sam ovde okačio više njih.

Podržavaš li tu gamad - ili ne???

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?26.11.2024. u 00:57 - pre 3 meseca
NATO razmatra preventivne udare na rusku teritoriju, kaže admiral Rob Bauer

NATO razmatra mogućnost izvođenja preventivnih „preciznih udara“ na rusku teritoriju u slučaju oružanog sukoba, izjavio je admiral Rob Bauer, predsednik Vojnog komiteta NATO-a.

„Ovo je nova diskusija unutar NATO-a i drago mi je što smo promenili stav o tome i ideji da smo odbrambeni savez koji čeka da bude napadnut pre nego što reaguje. Mudrije je ne čekati već napadati ruske lansere pre nego Rusija napadne nas."

Admiral Rob Bauer, predsednik vojnog komiteta NATO-a, poziva kompanije iz bloka da se pripreme za „ratni scenario“.

🇬🇧🇫🇷Danas su isto Britanija i Francuska ponovo uzele u razmatranje slanje trupa u Ukrajinu ( Berliner Tageszeitung)

U isto vreme:

Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

dr0id

Član broj: 326795

+144 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?26.11.2024. u 13:31 - pre 3 meseca
Nisam mjanjic ali da odgovorim
Citat:
Nebojsa Milanovic:Tako me boli doope za politički sistem u Risiji, pojma nemam kakav je niti me interesuje, ali znam da me Rusija NE pljačka - a Amerika me pljačka. Meni je to sasvim dovoljno.

E vidis meni nije. Amerika pljacka i ubija po svetu, Rusija pljacka (i ubijala je) po Rusiji tj. SSSR-u. Meni ovo drugo mnogo gore. Postujem one koji ne pljackaju, mogu donekle da razumem one koji pljackaju po svetu ali ne i one koji to rade svojim gradjanima. A i nije tacno da nas Rusija ne pljacka, koliko su nam uzeli nafte i gasa od preuzimanja NIS-a?
Citat:
I ne samo to, Amerika proširuje i produbljuje svoje pretenzije i planove pljačke i na mnoge druge države, prevenstveno na Rusiju i ceo region. Zato se ovaj rat i vodi i svako normalan želi toj pljački da se suprotstavi.

To mozda ti tako dozivljavas, dok mnogi vide kao ruski pokusaj pljacke ukrajinske teritorije.
Citat:
Ili podržavaš proširenje pljačke od strane USA??? Hoću i na ovo eksplicitan odgovor.

Podrzavam zaustavljanje pljacke od strane USA ali ne tako sto Rusija, Kina pocnu da pljackaju. U tom slucaju bolje da bude samo jedan, poznati pljackas.
Citat:
Jesi li video snimak kako je tvoj prijatelj Navaljni SAMO U JEDNOJ TURI primio 20 miliona poganih naštampanih dolara da rovari po Rusiji? Jesi li video - ili nisi???

Koliko ima hiljada takvih u Srbiji (koji naravno rade za mnogo manje), samo ja sam ovde okačio više njih.

Podržavaš li tu gamad - ili ne???

Pa u Srbiji je gamad koja rovari na vlasti a sluze se milijardama, ne milionima (sto primljenih za rovarenje, sto iz EU fondova za pristup, sto onih iz budzeta tj. poreskih obveznika).

Odgovor na temu

axiel

Član broj: 350470

icon Re: EU - raspada li se ili ne?28.11.2024. u 00:29 - pre 3 meseca
Scott Bennett. Iznenada umro od raka?
Citat:
Pre dve nedelje on je bio u sjajnoj kondiciji. I iznenada, bez ikakvog razloga, umro je od raka, koji, po svedočenju njegovih brojnih prijatelja, nikad nije imao.

Citat:
Politički analitičar putovao je u Belgorod, Rusija, u junu 2024, i posmatrao je Ukrajinsko bombardovanje grada Saltykovo.
U to vreme, kritikovao je ono što je on video kao napad na civile.
Zatim je objavio izveštaj USA Kongresu, i optužio je Ukrajinu za namerno pucanje na civile u Donbasu i Belgorod regionu.
Ne vojni ciljevi su napadani, nepopravljivo oštećeni ili uništeni, i kao posledica civili su namerno ubijani.

Dodao je:
Citat:
Primio je pretnje Ukrajinske vlade da će biti ubijen.

Citat:
Ranije ove godine, Bennett je od predsednika Vladimira Putina tražio Rusko državljanstvo.

Ko su bili NATO komandanti?
Matthew Miller propaganda
Iznenada umro od raka?

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?29.11.2024. u 01:17 - pre 3 meseca
Niko da pomene šta se Evropi upravo desilo?!?

https://twitter.com/ivan_8848/status/1861822014505312582

Ne znam da li je ovo više smešno ili tužno, ali je svakako nadasve opasno i Evropu vuče u propast 🤯🤯🤯

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

+764 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?29.11.2024. u 18:56 - pre 3 meseca
Kaja Kallas, otac Slim Kallas bio u EU Komisiji Hoze Baroza (José Durão Barroso) od 2004. do 2014. godine, čak i u ulozi potpredsednika.
Sećam se one scene, kad Najdžel Feridž nakon iznošenja svakakvih detalja o više članova komisije (osuđivani za prevare, utaju poreza, itd.) pita da li bi bilo ko kupio polovan auto od te EU komisije, međutim u slučaju Slima Kalasa radilo se navodno o lažnoj optužbi na osnovu nekog netačnog novinskog članka, pa je moralo da usledi izvinjenje.

Na stranu što je Najdžel (Nigel Farrage) godinama kritikovao sve funkcionere EU i iznosio razne optužbe, na drugoj strani je sam doprineo prevari glasača u UK da se opredele za Brexit obećavajući više novca za socijalna davanja i zdravstvo, da bi se posle izvinjavao jer je "slučajno" prevideo da će zbog nedostupnosti tržišta EU britanska ekonomija pasti toliko da će novca biti još manje nego što je do tada imalo čak i nakon davanja u budžet EU.

Zato se treba uvek paziti kritičara bilo vlasti ili opozicije, jer dok sa jedne strane mogu iznositi i neke tačne činjenice, sa druge strane rešenja koja predlažu ne moraju uvek imati bolji ishod, iako bi se na prvi pogled to očekivalo.
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?29.11.2024. u 20:48 - pre 3 meseca
Niti si napisao nešto što ima nekog smisla, a i da ima, a nema, to nije bitno.

Bitno je šta ludača radi i priča, a JOŠ bitnija je činjenica da je Evropa baš nju, takvu, baš zbog toga što je takva - odabrala 🤯🤮

Odgovor na temu

SunnyBoy
Confoederatio Helvetica

Član broj: 298150
*.dclient.hispeed.ch.

+169 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 08:43 - pre 3 meseca
Citat:
Nebojsa Milanovic:
Citat:
mjanjic: Ti si kao rekao nešto svoje, samo prepričavaš drugu stranu propagande
Ovo su u psihologiji zove PROJEKCIJA - kada se nekako ponašaš ili nešto radiš - onda misliš da i drugi to isto rade ?! 😂🤯🤯

Gde si ti video da prepričavam "rusku propagandu"?? 🤯 Gge si ti uopšte video tu "rusku propagandu"?? Ona postoji samo na CNNu 😂😂

Kad citam tvoje postove, nemam osecaj da prepricavas rusku propagandu, imam osecaj da je prenosis ili cak i kreiras, a da sedis u Kremlju. Da li ti verujes da je ro propaganda ili istina, to je sasvim drugo pitanje.

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1825 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 10:51 - pre 3 meseca
Pre ce biti da ljudi sa zapada ne razlikuju Propagandu od stvarnosti !

Evo primera : Ruska SVR znaci tajna sluzba uperena prema inostranstvu izdala je saopstenje o tzv. mirovnom planu koji se za sada po medijima pripisuje Trampu i njegovoj buducoj administraciji !

Cim su detalji saopsteni pre 20-tak dana napisao sam i ovde na forumu da je taj tzv. " Trampov plan " u sustini u potpunosti smisljen Protiv Rusije ! I da Rusija ne moze da prihvati taj plan kakav je prezentiran jer je sve suprotno od onoga zasto je rat i poceo !

Rat je poceo da Ukrajina ne bi postala clanica NATO-a i da NATO trupe ne bi dosle na Rusku granicu ! Sad naravno oni koji ne mogu sami da razmisle kazu pa vec je NATO na granici u onim Baltickim Patuljcima i sada u Finskoj ! Ali znacaj te dve granice je nemerljiv !

Tada sam napisao da "plan" predvidja zamrzavanje rata na trenutnoj liniji fronta i dovodjenje 100.000 NATO vojnika na tu liniju fronta i ostale Rusko- Ukrajinske granice !!

Znaci rat je zapoceo da NATO ne bi dosao na granicu , sada se nudi "mir" sa NATO-om na granici ?!

To Putin ne moze da prihvati , osim ako mu NATO zauzme Moskvu !!!

E sada Rusija reaguje na taj tzv. "Trampov mir" posle 20 dana saopstenjem SVR-a ! Nece Putin licno da reaguje vec ono sto bi im on rekao to je saostenje SVR !

Evo kao to prenosi RT i Zapadni medij ?

Procitaj oba ako ne znas cirilicu imas Google translate !

Ja ne vidim nikakve razlike u dva teksta , Ruskom i Zapadnom iz Hrvatske ?

https://www.jutarnji.hr/vijest...e-podijeliti-u-4-zone-15527563

https://rt.rs/rusija/119900-rusija-svr-ukrajina-nato-okupacija/

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 11:46 - pre 3 meseca
@SunnyBoy

To što si rekao samo govori koliko si otrovan i razumljivo je štovidiš da nije taj otrov - to je odmah "ruska propaganda" 😂🤯🤯

Meni je jasno šta nacisti pričaju i rade i u to guraju milijarde dolara - a to je da ti upravo budeš takav.

Ali mi nije jasno zašto ti pristaješ da budeš takav??? 🤯🤯

To mi je zaista misterija, imam dve misterije:

Prvo, kako je moguće da države o kojima sam do juče imao dobro mišljenje odjednom se pretvore u nacističko-fašističke (naravno da to nije odjednom nego je moj propust u obrazovanju to što nisam znao da nacizam uopšte nije pobeđen, sada je samo pomahnitao).

I drugo, bitnije: Kako je moguće da stanovnici tih država koji bi trebali da su naprednih shvatanja, da se zalažu za mir i prospreritet najpre svojih država, pa onda i celog sveta - pristanu da budu obično topovsko meso, i ekonomsko i bukvalno, za ostvarivanje ciljeva najmračnijih centara moći koji već tamo gde su nastali, u USA - imaju dosta protivnika??

Umesto da se, logično, Evropa tome još više suproststavi - ona sebe žrtvuje i postaje njihov glavni motor?!? Umeš li to da objasniš?

I zašto nisi odgovorio na to što si citirao, gde ti uopšteno vidiš rusku propagandu? Živ nisam da mi to pokažeš, jer ja to nisam video.

Već sam činjenica da u tome šta konzumiraš svaka druga-treća rečenica "to je ruska propaganda" , a niko od vas nikad nije pokazao šta je to (ili veoma retko), govori koliko ste otrovani 🤯🤯😂

Još nešto: da li znaš da je ovaj zločinac direktno odgovoran za rat?

https://twitter.com/21WIRE/status/1862446301402562564

Da čujem šta ti tačno "misliš" o njemu?? (pod navodnicima jer ne misliš, nego ti je nametnuto)

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 12:44 - pre 3 meseca
@SunnyBoy, još jedno pitanje za tebe:

Pogledaj šta novinar pita ovog presmešno jadnog korumpiranog majmuna, šta mu on odgovara i reci kako to komentarišeš?

Da li je li i to "ruska propaganda" 😂🤯 - ili ti u tome vidiš nešto drugo??

Odgovor na temu

dejanet
Beograd

Član broj: 19240

+853 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 12:46 - pre 3 meseca
Na Z. u propagandu veruju ili praktiju (i ako ne veruju) elita i obican svet.
Verovatno bi neki sociolog, psiholog ili istoricar mogao da da strucan odgovor.

Mislim da su glavni razlozi socijalni. Matoriji se ne secaju kada je poslednji put nestala struja, a ostali su bili svedoci velikog rasta standarda od 90-tih do negde 2019/20-te na racun ostatka sveta (raspad SSSR-a, ratovi po celom svetu bez posledica). Akti bez posledica su doveli do ovakve elite.
Takodje proizvodnja i realan sektor je liferovan u Kinu&Co, a neka buduca radnicka klasa na Zapadu je zavrsila na budzetima-socijali.

Penzioneri i budzetski korisnici su uvek sledili vlast, svuda, a samim tim narativ i propagandu kao neku vrstu legitimicije.
Istorijski na Z. korupcija srednje klase je mnogo manja nego u ostatku sveta i to je ono sto trenutno usporava pad, ali kako se tanji srednja klasa tamo tako se pad ubrzava.

U svakom slucaju zapadnu propagandu treba posmatrati kao meru tog pada, sto je bizarnija to je pad brzi i veci.

Odgovor na temu

SunnyBoy
Confoederatio Helvetica

Član broj: 298150
*.dclient.hispeed.ch.

+169 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 16:20 - pre 3 meseca
Citat:
Nebojsa Milanovic:
@SunnyBoy

To što si rekao samo govori koliko si otrovan i razumljivo je štovidiš da nije taj otrov - to je odmah "ruska propaganda" 😂🤯🤯

Meni je jasno šta nacisti pričaju i rade i u to guraju milijarde dolara - a to je da ti upravo budeš takav.

Ali mi nije jasno zašto ti pristaješ da budeš takav??? 🤯🤯

To mi je zaista misterija, imam dve misterije:

Prvo, kako je moguće da države o kojima sam do juče imao dobro mišljenje odjednom se pretvore u nacističko-fašističke (naravno da to nije odjednom nego je moj propust u obrazovanju to što nisam znao da nacizam uopšte nije pobeđen, sada je samo pomahnitao).

I drugo, bitnije: Kako je moguće da stanovnici tih država koji bi trebali da su naprednih shvatanja, da se zalažu za mir i prospreritet najpre svojih država, pa onda i celog sveta - pristanu da budu obično topovsko meso, i ekonomsko i bukvalno, za ostvarivanje ciljeva najmračnijih centara moći koji već tamo gde su nastali, u USA - imaju dosta protivnika??

Umesto da se, logično, Evropa tome još više suproststavi - ona sebe žrtvuje i postaje njihov glavni motor?!? Umeš li to da objasniš?

I zašto nisi odgovorio na to što si citirao, gde ti uopšteno vidiš rusku propagandu? Živ nisam da mi to pokažeš, jer ja to nisam video.

Već sam činjenica da u tome šta konzumiraš svaka druga-treća rečenica "to je ruska propaganda" , a niko od vas nikad nije pokazao šta je to (ili veoma retko), govori koliko ste otrovani 🤯🤯😂

Još nešto: da li znaš da je ovaj zločinac direktno odgovoran za rat?

Da čujem šta ti tačno "misliš" o njemu?? (pod navodnicima jer ne misliš, nego ti je nametnuto)

Sve sto ti "vidis", ja vidim suprotno. Ono sto ti mislis da ja pristajem je moje nepristajanje na narativ koji mi se servira od druge strane, debelo ukorenjene u srpskom drustvu. Sve glavne elemente nacizma ja vidim na tlu Rusije, pocevsi od Ein Volk, ein Reich, ein Führer, preko kontrole medija i jednopartijskog rezima, pa na dalje.

Ja vidim da su bas te zapadne, pogotovo evropske drzave odustale od oruzja i sad su u panici. Vidim da su defanzivni, a ne nametali svoje vodjstvo. a ono sto pokusavaju da afirmisu je demokratija, jednakost, sekularnost i slicni ideali.

Vidim sasvid drugacije ponasanje sa ruske strane, od mnogobrojnih vojnih intervencija na tudjim teritorijama, preko investiranja i osnayivanja vojske, do vladavine i propagande nacistickog tipa.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 16:26 - pre 3 meseca
Super, jedva čekam da mi sve to pokažeš da i ja vidim isto to što i ti "vidiš".

A ja sam tebi i tebi sličnima dosta toga ovde već pokazao, na žalost mogao bih i puno više.

Eto da ne citiram sve to što si napisao, rekoh živ nisam da mi to i pokažeš?

I zašto nisi dao svoj komentar NI NA Johnsona NI NA na ovog korumpiranog zločinca koje sam iskopao samo za tebe? Jel vam to praksa??

Evo ti ponovo:

Dakle SVE što vam se očigledno dokumentarnim snimkom ili dokumentom pokaže i postave logična i očigledna pitanja u vazi sa tim - vi ignorišete, i bez ijednog slovca ili reakcije nastavljate da drljate sve to čime ste otrovani?!? 😂🤯🤮

Pa dokle tako?? 🤯🤯

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

+764 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 17:12 - pre 3 meseca
Ti izabereš snimak koji tebi odgovara, kad ti neko drugi postavi snimak od nekoga ko misli i govori drugačije, ti kažeš da je to propaganda, NATO trolovanje, da su to nacisti, fašisti i ne znam šta već.

Možeš li ti bez razmišljanja o Rusiji i SAD da napišeš bar 2 rečenice kako bi po tebi trebao da izgleda međunarodni poredak, kako države međusobno da se uvažavaju, kakve zakone da poštuju?
Većina onih koji su protiv SAD, a za Rusiju i Kinu, recimo odobravaju ponašanje Kine u Južnokineskom moru i ono pravljenje veštačkih ostrva, negiranje prava filipinskim ribarima na ribolov u tim vodama, i da ne navodim dalje. Takvim ponašanjem Kina sutra može i nas da načepi za nešto, mada je dovoljno to što koncetrat rude bakra transportuju u Kinu i tamo prerađuju dalje, pri čemu tek nakon toga saopštavaju našim institucijama koliki je procenat bakra u toj rudi, što ni u jednoj normalnoj zemlji ne postoji, osim možda u kolonijama.

Ja ne bežim od toga da su nas SAD bombardovale zbog nekih mentola koji su tada bili na vlasti, što Milošević "slučajno" nije imao u vidu ili je gurao tu svoju politiku znajući kako će da se završi, ali ne znam zašto rusofili beže od toga da je i Rusija činila slične zločine, samo možda u manjem obimu - recimo, setimo se kako je nakon njihove "intervencije" 1999-2020. godine izgledao Grozni.
Neki i ne beže od toga, ali daju Rusiji za pravo da se tako ponaša, jer eto kad mogu SAD, može i Rusija. Ja kažem da ni SAD niti Rusija ne treba tako da se ponašaju, ali da nam je trenutno bolje da idemo ka EU i Zapadu, i onda dobijem odgovore da je svaka moja reč NATO propaganda. Mislim, šta reći...

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 17:40 - pre 3 meseca
Citat:
mjanjic: Ti izabereš snimak koji tebi odgovara, kad ti neko drugi postavi snimak od nekoga ko misli i govori drugačije, ti kažeš da je to propaganda, NATO trolovanje, da su to nacisti, fašisti i ne znam šta već.

Ma samo ti okači, ali KONAČNO OKAČI neki snimak za koga smatrate da je RELEVANTAN, pa da ga ocenjujemo zajedno.

Bizarno je smešno što izgovarate direktno rečenice NATO propagande - a nikada niste okačili nijedan snimak/dokument koji to potvrđuje?!?

A zašto niste? Zato što i sami znate da je to samo pogana propaganda, u protivnom bi ga okačili i stali iza njega.

Btw, kad si pomenuo nas, evo još jednog stava koji sam iskristalisao:

USA i NATO su toliko nadobudni da su se oni pripremajući se ovu agresiju na Rusiju sve vreme mislili DA SU RUSIJA I SRBIJA ISTO 🤯🤯🤯 i da kako su nama oteli Kosovo i pretvorili ga u svoju vojnu bazu - isto tako će da otmu/kupe/osvoje Ukrajinu i pretvore je u svoju vojnu bazu u dvorištu Rusije?!? 🤯🤬

Dakle u njihovim očima Srbija i Rusija su isto s*anje prema kome se i ponašaju isto?!? 🤯🤯

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

+764 Profil

icon Re: EU - raspada li se ili ne?30.11.2024. u 20:39 - pre 3 meseca
Kačio sam ranije, svi su videli tvoje odgovore, tako da je besmisleno, a možeš i ti da ne kačiš snimke, jer preko 90% nas to ne gleda niti nas zanima, jer ti likovi pričaju ono što im je rekao sponzor (onaj ko im je finansirao kampanju na izborima), tako da se tu vrti stalno ista priča.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: EU - raspada li se ili ne?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 12818 | Odgovora: 172 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.