Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako sastaviti prelaznu vladu?

elitemadzone.org :: MadZone :: Kako sastaviti prelaznu vladu?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 29575 | Odgovora: 640 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:07 - pre 33 dana i 12h
Čemu besmislena kontrapitanja?!?!

Lepo sam pitao, evo ponovo:
Citat:
Nebojsa Milanovic: Ovih na ulicama je 30-40k max, što znači 3-5% od onih koji inače glasaju za opoziciju.

Da li iko normalan misli da će Vučić takvima na taj način predati vlast?

Molim precizan i ozbiljan odgovor.

Koji deo nije jasan u tom pitanju?

Odgovor na temu

Bora Sonar

Član broj: 347539

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:22 - pre 33 dana i 12h
Tvoje pitanje se zasniva na paušalnoj proceni. Na osnovu čega si zaključio da je toliko ljudi izašlo? Odgovor je: Neće Vučić predati vlast zbog max 30-40k ljudi. Međutim mogao si da pitaš i da li bi Vučić predao vlast kada bi izašao samo jedan čovek. Naravno da ne bi. Imaš Arhiv javnih skupova, međutim oni kažu:

https://javniskupovi.org/index.php/2025/02/01/vazna-napomena/
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:24 - pre 33 dana i 12h
I dalje nisi rekao šta nije jasno u prostoj matematici koju sam izneo?

I što je važnije, ni ti ni bilo ko drugi za sada, nije odgovorio na postavljeno pitanje.

Čemu razvlačenja na razne strane??

Koga briga što 3-5% glasača opozicije tripuje da će na osnovu TW i Viber grupa dobiti izbore? Kakve to veze ima sa realnošću??

Odgovor na temu

dejanet
Beograd

Član broj: 19240

+853 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:28 - pre 33 dana i 12h
Svi grese sa tim licitiranjima, npr. moze da se obrne i da se kaze zasto je Vucic predsednik ako moze da skupi samo 5-10K ljudi na svojim mitinzima.
Ali jedno i drugo ne govori puno o podrsci, posebno ako se ljudi krecu u krugu ljudi koji imaju iste ili slicne politicke preference.

A mitinzi su megafon za slanje poruka.

Odgovor na temu

Bora Sonar

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:33 - pre 33 dana i 12h
Izašli su glasači opozicije, ali izašli su i oni koji do sada nisu izlazili na izbore. Ako bi se računali apstinenti, SNS nema većinu. Opozicija sama ne bi mogla da okupi ovoliki broj ljudi. Ne treba zanemariti činjenicu da se ovde ne radi samo o protestima u Beogradu, kao što je bio slučaj ranije. Izašli su na proteste čak i ljudi u na primer Lapovu, za koje sam negde čuo, u šali, da su do sada izlazili samo na zadušnice. Negde sam pročitao da su protesti održani u više od 240 mesta širom Srbije. To je prvi put u istoriji, što bi rekao predsednik.

Odgovor na temu

draganchex

Član broj: 335743
*.172.58.158.seflow.net.

+6 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:44 - pre 33 dana i 11h
Izlaze na ulicu ljudi iz svojih razloga, koji često i nemaju veze za politikom. Neko izađe da vidi šta se radi, neko da jede, neko da se smeje i isplače kao na psiho terapiji, nego da nađe devojku, neko da popije alkohol, neko jer jer je opoziciono orjentisan pa izlazi na sve skupove, i još iz dosta razloga. Čak ni organizacija blokada se ne izjašnjava šta tačno žele, sem jedinog jasnog razloga - da se profesorima sa BU ne diraju stečena prava, kako je i Bora već napisao. Dobar deo ljudi koji su na ulicama će da glasa za Sns kada dođu izbori.

Odgovor na temu

Bora Sonar

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 16:48 - pre 33 dana i 11h
Neki ljudi izlaze na proteste iz svojih razloga, dok neke druge ljude dovoze autobusima na mitinge. Naravno, imaju i oni svoje razloge. Imaju ih i preeeeviiššššeeee. Uz sve autobuse nisu mogli da prebace 10000 ljudi na protestu u Jagodini. Šta mislite, koliko bi ljudi bilo bez autobusa?

Odgovor na temu

draganchex

98.98.148.*

+6 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 17:08 - pre 33 dana i 11h
Dovezli namerno neke babe, Rome i one migrante da vam pokažu kako ste nesposobni da shvatite da vas bolje voze nego vozači buseva koji su vozili pomenute. Evo sad ste dobili i pare za BU, pa da vidimo da li su blokade način borbe za studente ili profesorske guzice.

Odgovor na temu

Bora Sonar

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 17:19 - pre 33 dana i 11h
E, pa baš su pokazali. Kako čujem nakon tog skupa su i Jagodinci iz revolta počeli da posećuju proteste u velikom broju. Samo, nisi u pravu, dovezli su ih jer nisu imali druge.

Odgovor na temu

kosmopolita
Balkan

Član broj: 257864

+27 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 17:43 - pre 33 dana i 10h
Studenti bi sledeći put trebali da pozovu neke druge iz opozicije da govore.

Mada Ivan Ivanović kaže da nosim prenosili njegov govor a verovatno bi tako prošli i druga opozicija.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 17:48 - pre 33 dana i 10h
Što se tiče Vučićevih autobusa, ja sam apsolutno i u tragovima prestao da pratim domaću politiku od onda kada sam pre više 10 godina video ceo sastav gradske uprave Pančeva kako u prvim redovima skandiraju i mašu Vučiću, kada je prosto došao da obiđe Lučane 🤮

Ni jedno slovce o domaćoj politici nisam pročitao od tada.

Odgovor na temu

Bora Sonar

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 17:54 - pre 33 dana i 10h
Nemanja Šarović je uživo strimovao i intervjuisao ljude sa skupa podrške održanog u Jagodini. Taj skup je izazvao neverovatan kontraefekat. Nakon što sam odgledao nekoliko klipova koji su postali viralni na društvenim mrežama, morao sam da potražim i snimak kompletnog prenosa. Neverovatno je da to nisu bili ljudi namerno birani kako bi SNS pristalice bile prikazane u negativnom svetlu. To zaista jesu SNS pristalice.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 18:37 - pre 33 dana i 9h
O pa da, ko nije video Lučane i miss Maja će mu biti dovoljna 😂🤯

https://www.facebook.com/maja.ljubisavljevic.5

Nadam se da svi znate Maju https://www.instagram.com/nemanja.sarovic/reel/DFN6dJZC-Yc/

Po mom sudu karijera joj je zagarantovana, više joj neće trebati ni stranka ni opština.

Odgovor na temu

Bora Sonar

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 18:50 - pre 33 dana i 9h
Dovoljna? Mis Maja je preeeviiiiiišeeee :)
Svakog normalnog čoveka je sramota da se pojavi u takvom društvu. Zato je sastav ljudi na SNS skupovima takav kakav jeste. Rekao bih da su dotakli dno.

Odgovor na temu

draganchex

158.58.172.*

+6 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 19:10 - pre 33 dana i 9h
Pravda za Maju. Što ste oterali bradonju sa Fona iz plenuma?

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
95.180.107.*

+228 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 21:27 - pre 33 dana i 7h
@Nebojša - Zaprati Arhiv Javnih skupova, mislim da su oni najobjektivniji po pitanju procene posećenosti protesta. Bavio sam se muzikom dugo, umem otp da procenim posećenost nekog događaja i njihove procene mi se najviše uklapaju sa tim, za razliku od kojekakvih licitacija (od informerovih šaka jada, do lupetanja po mrežama o milion ljudi u NSu)

Citat:
Što se tiče Vučićevih autobusa, ja sam apsolutno i u tragovima prestao da pratim domaću politiku od onda kada sam pre više 10 godina video ceo sastav gradske uprave Pančeva kako u prvim redovima skandiraju i mašu Vučiću, kada je prosto došao da obiđe Lučane 🤮

Sad su otišli korak dalje, otišli opštinari iz Subotice, Kanjiže i tih mesta do Budimešte i slikali se sa transparentom "dijaspora je za Vučića"

Odgovor na temu

draganchex

45.9.251.*

+6 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 21:44 - pre 33 dana i 6h
Citat:
Turmen: @Nebojša - Zaprati Arhiv Javnih skupova, mislim da su oni najobjektivniji po pitanju procene posećenosti protesta.
Lol, obavezno taj nalog da pratis 😍, u pauzama ostalih tviter pravednika i vesti na N1. Neki lik koji podržava blokade, ili je u organizaciji, je registrovao tviter nalog sa imenom koje liči da ima težinu i značaj, pa se onda drugi pozivaju na njegove tvitove.

Odgovor na temu

Bora Sonar

+101 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 21:57 - pre 33 dana i 6h
U pravu si, ume ponekad da pretera. Arhiv javnih skupova kaže da je na Vučićevom skupu u Jagodini bilo 14000 ljudi. Nema teorije da je bilo više od deset hiljada. Jedino ako je računao i one koji su se izgubili, pa su ih skupljali i sutradan nakon mitinga, al' opet fali nekol'ko 'iljada :)

@Turmen
Zanimljiv je i ovaj sajt: https://kudanaprotest.rs/

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 22:16 - pre 33 dana i 6h
Jel može neko da objasni koja je poenta tog brojanja?

Kakve veze ima broj šetača/blejača/ljudi koji šetaju sa brojem glasača? 😂🤯

Šta se broji na izborima?

Odgovor na temu

draganchex

*.172.58.158.seflow.net.

+6 Profil

icon Re: Kako sastaviti prelaznu vladu?06.02.2025. u 23:01 - pre 33 dana i 5h
Citat:
Bojim se da neko zlonameran iz inistranstva ne zapuca, a to smo već videli u Sarajevu i Evromajdanu. Ovim rečima profesor Filzofskog fakulteta Čedomir Antić upozorio je javnost na mogućnost namernog izazivanja sukoba na ulicama Srbije.

Antić je izrazio zabrinutost da bi moglo doći do obračuna i žrtava.

- Ja sam zabrinut da će pasti žrtve. Znači neko zlonameran, možda iz inostranstva, mi smo sve to već videli u Sarajevu 6. aprila 1992. a videli smo i na Euromajdanu 2014. godine, da je neko pucao ili da je došlo do neke diverzije, došlo bi dva miliona ljudi u Beograd i oborili bi vlast.

https://www.politika.rs/sr/cla...nostranstva-bi-mogao-da-zapuca

Ovo kaže bivši aktivni učesnik protesta 90ih.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Kako sastaviti prelaznu vladu?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 29575 | Odgovora: 640 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.