Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!

elitemadzone.org :: MadZone :: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2382 | Odgovora: 26 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!08.02.2025. u 16:16 - pre 31 dana i 12h
Vest dana, svakako i više

Slučajnost ili? Izbegnuta strašna tragedija: Sa vozila u kom je bio Vučić otpao točak

Nije točak, nego guma..

Moj tip je da majmuni uopšte nisu znali da na blindirani auto ne idu obične gume, jer njima je to veliko preopterećenje i mogućnost pucanja u vožnji je velika.

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+228 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!08.02.2025. u 19:50 - pre 31 dana i 8h
Najrealnija ocena. Nepismeni idioti stavili gume koje ne odgovaraju autu, u kombinaciji sa neopreznom vožnjom, lošim putem, ode guma.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!08.02.2025. u 19:51 - pre 31 dana i 8h
Neki misle da je sabotaža?!

Ispratićemo istragu, kako god da je, veliki je skandal.

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274

+228 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!08.02.2025. u 19:55 - pre 31 dana i 8h
Kada padne nadstrešnica i pogine 15 ljudi - onda Železnička stanica nije rekonstruisana, kriv je Tito, niko nije odgovoran, ne dam Vesića, Gašića, Monu.

Kada pukne ćelava guma i nepomeniku se zaljulja auto - sabotaža, hitna istraga, neko mora da odgovara, pokušaj atentata.

Bukvalno živimo u top listi nadrealista.

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+764 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 18:36 - pre 30 dana i 9h
Kao da su ovakve stvari od juče. Šta je na kraju bilo sa onim "džipom" (mislim da je bila neka G klasa u AMG verziji) koju je onaj šeik poklonio Tomi Nikoliću, a radnik iz servisa poterao malo da "istestira" i slupao?

Ako se neko u servisu drznu da tim autom divlja van servisa, šta tek rade sa vašim autom ako ga ostavite na nekoliko sati - naravno, pod uslovom da im je interesantan za "testiranje"?

Onda su nam za ovakvu ekonomiju krivi ameri, rusi, Tramp, Putin, vanzemaljci, domaći tajkuni, strani plaćenici.... svi su krivi, samo mi sami kao narod nismo!
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

JankoNIS
Nis

Član broj: 39200

+252 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 19:48 - pre 30 dana i 8h
Zar nije bila neka tema ovde na ES pre jedno 20 godina, kada je clan ostavio svoj nabudzeni auto servisu, u autu je bila kamera za snimanje saobracaja, a posle preuzimanja je video sta su sve radili sa njegovim autom za to vreme? Bilo bi interesantno procitati ponovo, mislim da je cak i okacio video zapis.

Odgovor na temu

miki069

Član broj: 161528
109.245.227.*

+385 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 19:50 - pre 30 dana i 8h
Mislim da u A8L kome je otpala guma nije ni trebao da bude AvAv ili nije ni bio?
Ovo je prednje vozilo u pratnji i tako i vozi.
Gazi belu liniju tako da ni motociklista ne može da ih mimoiđe.
Zadnje vozilo ne dozvoljava da ih iko pretekne i takođe gazi belu liniju.
Vozila u koloni ima najmenje pet.
Štićena ličnost je u drugom, trećem ili četvrtom vozilu ako ih je pet.
To se ne zna unapred, da ne bi neko sa strane zveknuo zolju ili nešta slično direktno u štićenu ličnost.

Ako Kobre nisu tako orgnizovale kolonu, onda je to totalni amaterizam.
Ili i njima nedostaje vozača.

[Ovu poruku je menjao miki069 dana 09.02.2025. u 21:20 GMT+1]

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 20:02 - pre 30 dana i 8h
Citat:
JankoNIS:
Zar nije bila neka tema ovde na ES pre jedno 20 godina, kada je clan ostavio svoj nabudzeni auto servisu, u autu je bila kamera za snimanje saobracaja, a posle preuzimanja je video sta su sve radili sa njegovim autom za to vreme? Bilo bi interesantno procitati ponovo, mislim da je cak i okacio video zapis.

To se ne zaboravlja

Odgovor na temu

JankoNIS
Nis

Član broj: 39200

+252 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 20:06 - pre 30 dana i 8h
To je to. YT u 360p!

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 20:11 - pre 30 dana i 8h
Negde sam video i do detalja transkript od slova do slova kako lik zove jednog po jednog da ga vozi, ali nije mogao nikog da nađe

Odgovor na temu

djoka_l
Beograd

Član broj: 56075

Jabber: djoka_l

+1518 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 20:39 - pre 30 dana i 7h
Ne znam zašto se ovde uopšte prave teorije o tome gde je AV trebalo da sedi.
Svii govore da je trebalo da bude u sredini kolne.
A ko je siguran da imaju više od dva ispravna Audija?

Moja firma je svojevremno radila softver za Avio službu saveznih organa. Između ostalog radili smo komponentu za praćenje preventivnih radova održavanja za avione. Ništa komplikovano, softver je imao evidenciju utrošenih letova pa je formirao naloge za preventivne akcije koje su mogle da se urade na osnovu broja časova i/ili proteklog vremena od poslednjeg pregleda. Naravno, ozbiljna održavanje se rade u servisima, ovo je bio potsetnik za ono što je mogla da uradi zemaljska služba agencije.

Ovo sve pišem zato što sam pre neku godinu pratio aferu oko nabake novih aviona za Avio službu, pa se Dačić vadio da se avioni (isti oni za koje smo pisali softver 1998. godine) nalaze u skoro neupotrebljivom stanju.

Sada razmišljam o ovim automobilima i načinu njihovog održavanja,
Deluje mi totalno logično da se, kao i sve čega se dohvati SNS, za ovu svrhu koriste totalni glupaci i nesposobnjakovići, zaslužni lepači plakata. Potpuno mi je očekivano da sa takvom ljudskom bedom bude većina voznog parka u raspadnutom stanju, pa da imaju samo dva ispravna automobila, ali takva da jednom od njih otpadne točak u toku vožnje.

Odgovor na temu

miki069

109.245.227.*

+385 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 21:15 - pre 30 dana i 7h
Koristi se vozni park Kobri, a ne vozni park SNS.
To je mnogo ozbiljan vozni park.
Imaju dovoljno blindiranih vozila za tri AvAv kolone.
Možda nemaju dovoljno vozača.

Odgovor na temu

dusanboss

Član broj: 329401

Jabber: dusanboss

+617 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!09.02.2025. u 23:07 - pre 30 dana i 5h
Citat:
Turmen:
Najrealnija ocena. Nepismeni idioti stavili gume koje ne odgovaraju autu, u kombinaciji sa neopreznom vožnjom, lošim putem, ode guma.

Neverovatno. Ladno zamalo da mu se korupcija i javašluk obiju o glavu. Ko što si rekao vozili su bahato i prebrzo - 160km/h . Drugo, put je očajan i tu se neko sigurno više puta ugradio. Treće izgleda da su stvarno stavili obične, a ne li Runflat gume ne zato što su nepismene već zato što su korumpirani i lopuže! Pomenute gume koštaju 10 X više nego obične. Izgleda da se neko lepo ugradi i tu. Ovo zadnje ako je tačno sigurno nije bilo uz blagoslov svevišnjeg.

Odgovor na temu

miki069

77.46.139.*

+385 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 07:21 - pre 29 dana i 21h
Vozilo je vlasništvo Kobri, a ne SNS ili predsedništva.
Guma je bila ona koja i treba da bude.

Produženi snimak:

https://www.kurir.rs/vesti/pol...mp;utm_campaign=adria_internal

Odgovor na temu

Bora Sonar

Član broj: 347539

+101 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 07:27 - pre 29 dana i 20h
To si sve zaključio na osnovu teksta sa Kurira? Kako? U tekstu koji si linkovao praktično ništa bitno ne piše, a video jedino novo što prikazuje je Vučić koji izlazi iz automobila.

Odgovor na temu

djoka_l
Beograd

Član broj: 56075

Jabber: djoka_l

+1518 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 07:45 - pre 29 dana i 20h
@miki
Ko je uopšte pisao da je automobil vlasništvo SNS, pa ti onda ispravljaš na dva mesta?
Verovatno je automobil u vlasništvu vojske, MUP-a, neke agencije, ali to nema nikakve veze.

Činjenica je da taj vozni park održavaju ljudi koji su u "milosti" vladajuće partije, a svi znamo kako se to radi.
Pa neka i Krkobabić ili Dačić ili Vulin ili Gašić odgovoran za agenciju/službu/ministarstvo koji održavaju vozni park, ja ipak kod njih ne bih radio tehnički pregled.

Da ti objasnim situaciju. Moja kuma je bila u jednoj firmi koja je bila delimično na budžetu i to na vrlo odgovornoj funkciji.
Kada je došlo do toga da treba da se bira novi direktor te institucije, moju kumu je pozvao predsednik opštine i rekao joj da bi opština podržala nju za mesto direktora. Mada, opštinar je imao nekog rođaka, mnogo dobar momak, samo mu škola slabo ide, pa bi uslov bio da ga ona zaposli, već će ona da nađe neko mesto za njega u firmi.
Moja kuma je dala otkaz i prešla u drugu firmu.

Neko pristane, već imam sliku "moj bratanac nogo voli automobile, ali mu slabo ide škola, ajde ga ubacite u tehničku službu, neka nešto prčka oko automobila, pa da nauči".

Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
*.static.isp.telekom.rs.

+10431 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 11:22 - pre 29 dana i 16h
Nema veze ko je čiji predsednik, nego kakva je bezbedonosna procena.
U toj istoj "Švedskoj, Norveškoj" ... svejedno, predsednik možda ide biciklom na posao, ali možda direktor neke korporacije, na primer proizvodnja oružja, ima 10x jače obezbeđenje.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji

Odgovor na temu

test1234
Branislav B. Rakic

Član broj: 146636
109.245.204.*

+343 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 12:01 - pre 29 dana i 16h
Same pojave tih slika u javnosti sve sa predsednikom su baš interesantne, ili on nije toliki diktator koliko mu se nameće ili je veliki spin. A možea je i ono najgore da su ga ‘vladari’ delimično napustili a on se još malo batrga.

Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Ivan Dimkovic
Administrator
Član broj: 13
*.telemaxx.net.

+7202 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 12:04 - pre 29 dana i 16h
Citat:

Kad pomislim da predsednik Švedske, Norveške i tako tih, peške, biciklom i gradskim prevozom ode na predstavu, i sedi na stepeništu jer nema mesta, zapitam se šta ovi glumataju.

Sve je to relativno - kao sto Java rece, kolicina obezbedjenja zavisi od toga koliko je neko izlozen potencijalnim opasnostima - imas drzava gde su kljucne politicke licnosti manje-vise protokolarna stvar, nema nekih kriza ili opasnosti po njihov zivot i bezbednost. Negde drugde i direktori vecih firmi imaju telohranitelje i sigurnosne protokole koji ukljucuju njihovo kretanje i cak privatni zivot. Nemoguce za porediti.

Secam se komicne situacije ranih 2010-tih, u Francuskoj su bili neki strajkovi/protesti/stagod. i kidnapovali su nekog direktora i drzali ga kao taoca dok im se ne ispune zahtevi (bilo po vestima, komplet cirkus). Mi imali sastanak u jednoj DE firmi (zapravo medjunarodnoj firmi koju su kupili Ameri par godina ranije) i na ulazu stoje gorile - nesto sto nikad ranije nije bilo, na portirnici se proverava sve, isto gorile... pitam ja kolegu iz te firme WTF je ovo, kaze covek - njihov USA generalni direktor je u tom momentu dolazio u posetu i covek trazio komplet obezbedjenje posto je cuo jos u USA da su Francuzi krenuli da prave s*anja... jbg, za Amerikanca Francuska, Nemacka = isti djavo, uplasio se da i njega neko ne kidnapuje :-))))

DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey

Odgovor na temu

dr0id

Član broj: 326795

+144 Profil

icon Re: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!10.02.2025. u 13:31 - pre 29 dana i 14h
Sve su na autu zamenili (renovirali) i ogroman novac ulozili, samo tu gumu nisu

Citat:
miki069:
Koristi se vozni park Kobri, a ne vozni park SNS.
To je mnogo ozbiljan vozni park.
Imaju dovoljno blindiranih vozila za tri AvAv kolone.
Možda nemaju dovoljno vozača.

I u kobre primaju preko rodbinskih i politickih veza i ko je gluplji i poslusniji, kao i u svim ostalim sferama.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Sa automobila AUDI A8L predsednika Srbije otpao točak u vožnji?!

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2382 | Odgovora: 26 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.