Mnogo puta sam o ovome raspravljao sa drustvom, i mogu da kazem da se niko nije slozio sa mojim stavom, ne znam sta je sa ljudima. Dakle, dao bih, ni manje ni vise, nego 100% u humanitarne svrhe (
Centar za brigu o deci - they'll know what to do, jedna od malobrojnih organizacija u ovoj zemlji u koju imam bezuslovno poverenje, imam vrlo dobra iskustva sa istom). Razmislite malo, lepo zvuci

evropljana, ali da li stvarno zelite da dobijete tolke pare ? Sa tim novcem bi mogla jedna cetvoroclana porodica da zivi 100+ godina, i to ne da zivi, nego da ZIVI ! Ali to nije fora (bar po meni), da samo zavalis dupe u stolicu a parama nikad kraja, ne moras da radis nista, ne moras da se trudis uopste... I to ako uopste ne ulazes, nego samo trosis pare. Sta god da radim, uvek sam voleo da pocnijem od nule (ground zero). Izazov ili sta god, a i neuporedivo bi se bolje osecao svako da sam zaradi tih 3000000 evra, nego da ih tek tako dobije. A i ruku na srce, ne bi dugo ostali zivi u ovoj zemlji sa tolikim novcem (sto jes' jes'). Nope, definitivno, da mi neko ovog trenutka pruzi tolke pare, ne bih razmisljao ni jedan trenutak.
btw, ko god da je pitao, nije lepo sracunao, kombinacija ima 39*38*37*36*35*34*33/7*6*5*4*3*2
Mada... jel znate kolika je
stvarno verovatnoca da dobijete na loto-u?
pa 50%.... il' ces da dobijes, il' neces ;)
hehe...
[Ovu poruku je menjao IsrkiboyI dana 05.03.2005. u 02:39 GMT+1]
I HAD A NIGHTMARE
IT ALL STARTED NORMAL
10101010
10110011
THEN ALL OF A SUDDEN
1100102
GAAAAH