HAHA! Pa ako nisi tuzni vlasnik kineza, onda brisi odavde! Ja sam moj skut poboljsao, i to mnogo i ovde sam da pomognem ljudima koji zele da srede svoj skut! Nemam razloga da se foliram, jer nisam takva osoba. Moj sprint ide oko 65km, ako neko hoce moze da se kladi samnom! U 5OOO EURA A NE DINARA! A da se trkam necu, jer ko zna koliko je taj budzio svoj kit, pa da se isfolira da ima samo kao 50 kubika! Moj drug ima yamahu od 50 kubika 2t, drugi ortak ima kymco 50 kubika 2t, komsija preko puta peugeot 2t 50 kubika, i ni jedan od njih nema vecu krajnju brzinu od mene! Tako da DOSTA SMRADA O 2T MASINAMA, JER SU MI PREKO K...A! Ja takve gluposti ne mogu vise da slusam! Evo lika kome sam pomogao.................................................. Stefan-sprint max
Stefan Jacimovic Keeway Matrix ima samo blokadu u auspuhu tko da trebas da menjas onu granu iz motot do izduvnog lonca.To mu je jedina blokada.Kazu da on bez blokade ide oko 70km/h.A ja se zahvaljujem powermadmanu za onu blokadu.Danas sam je bio skinuo i smoj sprint max je dobio znatno vece ubrzanje od 0-40km/h a od standardnih 45km/h ide 60 km/h.Koja razlika!
Kada mu dam u startu "gas" on hoce da zaslajfuje.Samo sam primetio da ona pregrada gde su ventili dosta se greje.Valjda tako mora.Sve u svemu ZAISTA deluje.Blokada sa SPRINT MAX-a je skinuta.Ponavljam:
ZAHVALJUJEM SE powermad-U ZA OVU INFORMACIJU.
To za skidanje ako niste razumeli ide ovako:
Crevo koje ide iz karburatora do motora tj "stubline" treba skinuti.Kada se baci pogled na "stublinu" videcete plasticni "dihton.Njega izvucite pa onda ce te videti da nesto smanjuje otvor u "stublinu".To samo rukom skinite.Taj "plastican dihton" vratite ali pazite ispod njega imoa guma.Stavite gumu ispod taj dihton (ima urezano na taj plaztican dihton gde ta gumica treba da se uglavi).sve ostalo vratite na mesto bez tog malog lima tj bez tog malog dela koji smanjuje otvor u stublinu.To je cela filozofija.Ne bi trebalo da bude tesko!Pozz i blizi se leto sada ce mo imati i brzinu i startnost.VALJDA SMO SVI VLASNICI SPRINT MOTORA TO ZELELI. UKOLIKO MI NE VERUJETE, OTVORITE STRANU BR 14 NA OVU TEMU I PROCITAJTE STA JE NAPISAO STEFAN! Toliko od mene, jer ne zelim vise da se nabedjujem! Ja sam napisao sta sam i kako uradio na mom skutu, a vi svi verujte pojedincima neznalicama na ovom forumu, i vozite i dalje svoj sprint-max skuter 45 maksimum, neznajuci da on moze i vise od toga!! Ja sam hteo da pomognem, ali ne vredi! Kajem se sto sam vam u opste i rekao bilo sta. Budite mi ZBOGOM!
hereza