Citat:
hotchimney:
Citat:
rade.zrnic:
Uz to, mora da bude u polučučećem položaju jer će sigurno dobiti uganuće kolena, ili ne daj Bože kukova u momentu kad se lunohod trenutno zaustavi.
Ti sve to znaš na osnovu iskustva?
Citat:
vladd:
I sad bez vezbe i bez radara, on "letucka", na misice, i "zna" da je na 3m visine????

Na osnovu čega si to napisao?
Čitao si dnevnik pilota? Ili Memoare?
Ili kako, iz kog izvora?
Na osnovu price koja se provlaci o "sletanju" na Mesec. Ja samo citiram, malo specificno, ono sto je napisano kao "evidence".
Specificnost citata, mojih, je sto uklapam detalje iz raznih delova pricice, a koji se ticu iste stvari, posto su pazljivo razdeljeni, po raznim verzijama price, da ne preopterete citaoca previse, mislim, onog citaoca kojeg i dogadjaji na farmi "preopterete" informacijama
Sve su im kockice uklopljene, osim silaska na povrsinu...tu nastaju nelogicnosti skakutanje sa teme na temu, zamajavanje pitanja, indirektno dokazivanje..i sve vec poznate tehnike.
A Apolo 1 su poceli tragedijom, zbog "vlaznih" prekidaca u kabini?????
Mislim, sa stapom i kanapom, sa drangulijama parcijalno sposobnim, uz igre sa snimcima, napravili su dobru prezentaciju, na zalost kasnijih decenija, pa i 21-og veka, neostvarivu sa mnogo slozenijom aparaturom(i dalje je jako "skupo"

), sa mnogo sofisticiranijom opremom(milion puta jaci racunari, milion puta jeftiniji)...ali to su bila vremena entuzijazma, sta moze jedan superracunar prema entuzijasti koji je "cvrsto" resen da uspe na srecu nacije....