rovaccccc
Član broj: 315350 Poruke: 2340
|
tek sam kupio perilicu siemens ugradbena 45ica,prvo pranje nije proslo kako treba,negdje grijesim vjerovatno,prvo sam je upalio kratko bez sudova i deterdzenta da vidim radil,i radi.
-onda sam sipao so dole na dnu gdje treba,to je bilo puno vode kad sam sipao so i voda je preljevala iz te posude dok sam sipao so
-sledece stavi osam tabletu na mjesto FAIRY PLATINUM ALL IN 1,to je neka kombinacija tableta i gel i ne znam sta sve u njoj,iskreno se nadam da je do nje
-ubacili smo sudove zdjelice i slicno okrenuto naopako prema dole,tanjuri uspravno,kasike i ostalo u zdjelu
-mi smo upalili program 35*trajao je oko 35min,postoje jos programi 50* i 65* mislim,oni su vjerujem duzi
sve u svemu masina odradila normalno cim je prestala sa radom (iako nije nista svirnulo ni slicno)otvorili smo ju malo da para i toplota izlaze vani,ali sudje nije dobro,sve tacke po njemu,kao od kise,sve se moralo brisat rucno,nista nije bilo bez greske.
Pitanje jel ko primijetio da sam nesto pogresno uradio,jel moze bit do pogresnog programa,ili je jednostavno tableta losa,ili je sto nisam sipao sjaj,ali u tableti navodno ima sve,ne trebaju meni ove tablete slucajno sam imao par njih pa smo isprobali,sta da mijenjam pa da probam ponovo,vjerujem da sudje iz masine mora bit cisto bez fleka muzgi i slicno,u konzumu gledam akcija tableta somat standard,150kom oko 10€,valja li to cemu,sta je bolje koristit obicne tablete,ili all in 1,ili gel ili sta drugo,ili posebno sjaj sipat,ne znam ni sam sta da pitam,samo da napravim da pere kako treba
|