Sorry svima za off, ali moram da pitam ovako posto PP jos ne moze da pise.
Koji si kombinovani frizider prodao? Da nije LG? Ako si ga prodao SAMO zbog toga, pogresio si. To se jednom sredi i vise nikad se ne pojavljuje led u zamrzivacu. Necu da baksuziram za Candy, da pre par godina sam se kleo u njega, ali frizideri im stvarno nisu trenutno jaca strana. Masine za ves, sudje, grejna tela,... su odlicni. Dosta reklamacija ima na njihove frizidere, ali ima i puno ljudi koji su jako zadovoljni. Po meni, frizideri su im neka srednja klasa, a cena uopste nije mala.
Kao sto sam vec pomenuo imam jednog Electroluxa i do njega sam dosao slucajno, imamo veliki zamrzivac i trebao nam je samo veliki frizider. Hteo sam LG, ali oni nemaju velike frizidere, samo kombinacije. Dok jednog dana nije dosla jedna gospodja u servis i ponudila nam nov Electrolux frizider koji joj ne treba, dobila ga je na nagradnoj igri, ali joj treba dobra masina za ves. Napravili smo dogovor na obostrano zadovoljstvo i taj frizider na kraju zavrsi kod mene. Posle pet godina koriscenja nemam ni jednu primedbu, radi savrseno. I da napomenem jos jednu vaznu stvar, frizider je NO FROST! Nisam ih vidjao puno na trzistu i ne znam koja im je cena, u to vreme je kostao nesto preko 500 eura.U svakom slucaju preporuka i ako Electrolux ne servisiram, kao korisnik sam jako zadovoljan.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.