Citat:
Brkikrki: ]
Dalekoistocna elektronika koja je napravljena za istocnu Evropu, bez pravog servisa u Srbiji i sa tesko dostupnim dijelovima...uzrokuje da su te masine skupe za popravak i da ih je bolje kupiti nove nego popravljati.
Pa ne bih se slozio...Pravi servis postoji, vec sam ga pomenuo, maticna ploca koja je srce ovakvih (ukljucujuci i gorenje) digitalnih masina, se moze popravljati, ali se naravno to ne isplati, kao sto niko ne popravlja maticnu plocu na kompjuteru, i ako je i to moguce...Ali koliko puta ti je do sad crkla maticna na kompu? Meni nikada, a i inace prodajem racunare, to se jako retko desava, ili se desi odmah na pocetku, a u tom slucaju ti sleduje nova masina, tj prodavac ce ti je zameniti...
Osim toga, delovi su standardni: pumpa, el ventili i ostalo...sve to cak i ne mora biti original... U ostalom ove masine kostaju upola manje od takvih gorenje masina, a uz to ce jos da ustede, tako da necu plakati kad budem kupovao novu...
Da se razumemo, nemam ja nista protiv gorenja, ali jednostavno je skupo ono sto oni nude, ja znam za bolje a jeftinije, a ovde pisem da bi i drugi to znali...
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!