Citat:
KinaPalestina: Hvala Bakara! :)
To o veličini bubnja sam i ja pomislio na prvu loptu, da treba da bude što veći (7, 8kg mislim da spada u veliko), ali me je cura podsetila da majka ne pere uvek punu mašinu, jer se desi da nema punu mašinu veša ponekad. Ode jedna soba, možda dve, pa se više isplati da pere dva puta za redom, nego da lomi veliki a poluprazan bubanj. Kratki programi bi bili bolji, ali ne vidim to kao presudno, stiže se sve i ovako, tako da ako to treba da podigne cenu, i ne mora.
Mi smo za namenu kao i tvoja pre nekoliko godina kupili nekoliko (3) LG masina, presudila je velicina bubnja (tada pozamasnih 7Kg), dobra centrifuga, kratki program i tada dosta povoljna cena (bila 250eur, sada su skuplje cak i najjeftiniji modeli)
Mogu slobodno da kazem da se u sezoni pralo svakodnevno, vise puta dnevno uglavnom pretovarene masine, a nije im problem ni kada su poluprazne jer imaju automatsko inteligentno podesavanje prema kolicini vesa, to ima svaki model.
Nisu se kvarile, tj. sve tri su imale potpuno isti kvar -hladan lem na ploci, ali i sa tim su uvek radile (malo je gurnes i ona posle radi normalno), a i to se resavalo samo prelemljavanjem tog kontakta, posto za ovih sedam godina nikakav drugih problema nije bilo, a oprano je na tone raznog vesa.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!