Ma sjajno za Svedjane i nase gastarbajtere tamo.
Imam prizemlje visine 220cm i potpuno se klasutrofobicno osecam u njoj, a i moja supruga a i svi koji dodju.
Mozda je kod vas u Svedskoj standard 230, nije ni cudo, verovatno vam je i zima u trajanju od 4 meseca sa -15 standard, ovde nije.
Izracunata kubatura grejanja takvog prostora nije prevelika, a to da Svedjani nisu ludi je dokazao ko?
Pa Eskimi zive u igloima pa ni oni nisu ludi, a indijanci su ziveli u satorima.... a i nasi stari su gradili kuce od slame i blata i imali na sred toga ognjiste pa svi poticemo od njih.
A tih 40cm su investicija od 1000 blokova ukupno, nikakvih troskova za radnike jer skoro da sam pogodio zidanje po 1m2 poda a ne 1m3 objekta ili 1m2 zida tako da me to objektivno izadje investicije od 300E.
A toliko cu dati, pa treba praviti negde i police za knjige (ako jos neko cita), pa okaciti slike, ... uostalom, ovo je misljenje jednog zaostalog, nenaprednog i nazadnog Srbende kome je vazna tradicija sopstvenog naroda jer se u njoj najlepse oseca, a ne tamo u nekim Amerikama ili Unijama i ostalim naprednim zemljama.
I da, to ce biti visina objekta 2011-2012!
I da, ubijamo i svinje i jedemo ih. Uzas.
Pozz
Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović