Citat:
codec-M: Zavisi od potreba. Ovaj hobi sturg je predivjen za sitne stvari.. obojeni metali plastika itd. Ako hoces nesto ozbiljnije vidi u google "mini lathe" i u ebay pa vidi cene itd. Kod nas tesko da ces sta drugo naci (mozda proxxon)..jedino po oglasima. Inace ako ne nadjes nista drugo a nije ti frka za $$$ mislim da nije lose imati ovaj strugic u radionici ..koristice za raznorazne sitnice. poz
I ja vec duze vreme razmisljam o malom strugu, za secenje namotaja rotora prilikom vinklovanja motora. Dobro valjalo bi i za ponesto drugo, kad se vec kupuje. E, sad ovo sa "mini lathe" u Googlu mi i nije jasno. 300-500 $ je cena, a sta je sa carinom, jer jeb... nemoz ga prosvercovat zar ne-velik je za to, iako je "mali" ?
Koje su prednosti po tebi u odnosu na Einhell, konkretno ovaj Einhell kosta oko 450 E, dakle kod nas u prodavnicama "Woby hausa"?
I jos nesto vezano uz ovo. Ovaj Ebay i licitiranje na istom mi nije najjasnije. Recimo za ovaj strug:
http://cgi.ebay.com/Grizzly-7-...goryZ42282QQrdZ1QQcmdZViewItem
Nekad sam ja pokusavao nesto da kupim sa Visa virtuon karticom, nikad mi nista nije uspelo. Sad ne znam da li se moze nesto uraditi sa recimo Master Card-om izdatom od Banke Intesa. Nekad PayPall, preko kojega vecinom idu uplate nije prihvatao kartice iz Srbije. Valjalo bi da neko napise nesto o ovome.
Druže Tito skrenuli smo s puta, sad nas jebe i Kurta i Murta