Citat:
James:
Probao sam Carnex suljpu sa slaninom i mogu da kazem da je prilicno dobro, nije bas kao kod kuce ali je bolja nego u nekim restoranima.
Ovaaaaj.... to nasta verovatno mislis se obicno zove "kafana" i zauzima geo-politicki polozaj oko Ibarske magistrale :) Tesko da suljpa sa slaninom koji ima ukus kao taj Carnex-ov mozes pojesti u Tramontani :)
Citat:
Back on topic - konzervirana hrana. Da, OK je to jesti eventualno par puta mesecno ali svaki dan jesti to djubre je vrlo gadna stvar.
MESECNO!? Ajoj...
Salu na stranu, u poslednje vreme se sve vise otvara SUR-ova koji imaju gotovu kuvanu hranu, kao konkurencija mackarnicama, picerijama i pekarama. I moram da primetim da su poprilicno preoteli ciljnu grupu istih. Kod mene u blizini ofisa (oko Arene) ima 2 takva "objekta", i za cca 200-250 din. se moze pojesti polu-pristojno jelo sa salatom. Takodje, postoje i ti "restorani", ili bolje receno menze tipa Platoa, Merkatora gde se opet moze pojesti bolje nego u pekari. Finally, vecina klubova, kafica i pravih restorana ima dorucak kao stavku u meniju (recimo do 1pm) i opet se za cca 300 din moze pojesti pristojno.
A sve to u grubim okvirima pauze od 30 min. Tako da... ne vidim bas potrebu za konzerviranim cuftama u paradajz-sosu. A ne bih da idem tako daleko da se zapitam sta o sebi misli neko ko to moze da jede :(
Doduse, ako neko ne jede meso, izbor javnih mesta za ispasu se eksponencijalno smanjuje... Al ajd'...
Jeff, one day you’ll understand that it’s harder to be kind than clever.