Zoran!
moracu da se potpisujem ovako dok ne budem uspeo da se ulogujem:)
pozdrav svima i hvala na dobrodoslici i odgovorima
roberto, hvala jos jednom na savetima, i da ti odgovorim, otisle su mi obe opruge, pokidane su sigurno, vidi se, e sad trazio sam nove i nasao ih jedino u delta m i tamo komad kosta nesto oko 5000 din, mislim da je to malo preskupo bar za mene, a za polovne bih morao malo da se posavetujem sa nekim znalcem.
sto se tice plina, ugradio sam ga pre dve godine u auto gas kolew, tamo je bila bas pristojna cena, i uveliko se isplatio:)
a ugradio sam i alarm i centralnu bravu odavno, a muziku pre nekih nedelju dana, pa da se zahvalim i jokicm-u za ponudjenu pomoc na tim poljima.
e, sad , moja je panda u prilicno losem stanju ali u takvim sam materijalnim okolnostima da trenutno ne mogu previse para da ulazem u nju, nadam se od proleca da cu moci vise da joj se posvetim.
a o auto otpadima treba napisati knjigu, nisam neki pljuvac ali ovo na sta sam ja nailazio trazeci polovne delove za pandu je , blago receno, tuga, evo par primera:
bravica za zadnja vrata polovna 10e + narezivanje kljuca - nova ( na moju zalost nema na komad, nego samo komplet sve 3 bravice) 2500 din. tj. 10e komad
konzola za muziku 10e manja i 20 e veca polovna- a nova i to u delta m 930 din
prekidac za ventilator grejanja kabine polovan 10e itd itd. da ne tupim vise.
a, ovde sam procitao pitanje nekog veterinara koji namerava da kupi pandu samo se boji da je premekana za teren, pa cisto da kazem da ova moja panda sta je sve prezivela mnoge bi dzipove sahranila, tj. sve mozda jesta ali mekana nije.
toliko za sada javicu se jos.
pozdrav
ps. roberto rezervisao si donaciju, nadam se da si razumeo sta nudim:)