Milane, molim te , razjasni nam nedoumicu. Ako je Panda u vlasnistvu tvoje supruge, sta je onda u tvom vlasnistvu???
Sto se mog putesestvija po Hrvatskoj tice, mogao si da provalis da sam bio u Borovu, pa onda autoputem do Karlovca.Tamo sam bio par dana, pa onda autoputem preko Zagreba(obilaznica) prema Rijeci, i onda pre Rijeke iskljucenje prema Krku. Koliko sam razumeo tebe zanimaju putevi. Svi su sjajni, ravni, savrseno obelezeni. Kroz sve tunele je ogranicenje 100 , a to ti sve govori o tome kako su tuneli sredjeni.
Neka ti parametar bude cinjenica da me je zena pitala (kad smo usli u Hrvatsku) jesam li nesto popravljao na pandi!? Jok more, panda se ne cuje samo zato sto se vozimo po putu kao staklo ravnom. Znaci ,ono sto si konkretno hteo da saznas o poslednjih 60 km pre krka:
savrseno!!!
Probacu da se setim i cena putarina za auto 1. kategorije.
Simanovci -granica 340 din
Geranica-Zagreb 105kuna x 11.1 din
Zagreb - Karlovac(mada ti verovatno neces ulaziti ) 16 kuna
Karlovac - Krcki most 30 ili 33 kune
Mostarina za ulaz na ostrvo i za povratak(placas samo prilikom ulazka) 30 ili 33 kune
Bgd -Karlovac 440 km
Karlovac - Krcki most oko120km
Mislim da Via Michelin Route Kaze da ima 575km
Probacu da postavim Michelinov link, sjajna stvar koja ti pokazuje tacne kilometre, najbezbednije puteve, potrosnju goriva(birate tip automobila), tacne iznose za putarine u evrima i jos ponesto
http://old.viamichelin.com/
Nadam se da sam pomogao
pozdrav
[Ovu poruku je menjao roberto_s dana 07.08.2008. u 20:05 GMT+1]