njinsa ruma
Član broj: 45875 Poruke: 171 212.200.180.*
|
pre jedno 8-9 meseci,a mozda i vise, na bubanj potoku u prvom redu(ja bio naspram njega u 2) bila opsta guzva i galama tokom cele pijace!a zasto? dosao neki deda iz Kladova i doterao toyotu corollu 91 god. lezim onako u svom autu ,rano ujutru i gledam,auto ko nov,sija se!poceli ljudi da dolaze kod dede ,pa i ja izadjem da vidim.auto nov novcijan,najloni,serv.knjizica,papiri o kupovini,mislim da je imao ispod 10 000km,znaci neogreban,motor se ne cuje,pridjem dedi,a on se rasprravlja sa nekim svercerima! oni mu daju 4000e ,a on ni da cuje!dodjem malo kasnije i pitam deda posto je ?,a on mrtav ozbiljan 11000!!!! cega rekoh!? pa evra !!!kaze deda. davali su mu u salonu, kaze neku novu toyotu ,a da im da ovu u zamenu,ali on kaze hoce da je proda za pare!?
od 8 do 12 sata tu je bio sou,nema ko nije dosao da vidi,hteli da ga tuku kad im je govorio cenu,napadali ga,galamili,psovali ,znaci ludnica!na kraju je deda pobegao :)
mislim da bi mu i ja dao 4000 za nju,vredi!
svi japanci tog godista su auti kakvi se vise nece praviti ! I corolla i mazda(ja svoju 626 nikad necu prezaliti) i mitsubishi i honda su izmisljeni auti za golfa ne 2 nego i 3,po svemu !
moj glas za COROLLU!!!!!
a steppo,taj tvoj spisak podrazumeva aute starije od 10 god,tako da nema nikave razlike i da li je auto star 15 ili 16 ,ako je u super stanju.o izgledu no comment!
|