E ovako peglica je bila moj prvi auto na njoj sam naucio da vozim i jos uvek je posle 15 godina vozim doduse ne istu promenio sam ih vise komada stari tip 600ccm novi tip 650ccm i bis 700ccm.
Sa svakom sam se slatko navozao osim sa BIS verzijom posto ona ima lacijin motor sa vodenim hladjenjem i nije se bas pokazala kao pouzdana dok su ove starije odlicne i vrlo pouzdane.
Kao i svaki auto ima svojih vrlina i mana, potrosnja se krece od 5l na otvorenom pri brzini od 80kmh do 12(dvanaest)L u ostroj gradskoj voznji pod punim teretom (vukao sam i prikolicu sa oko 500kg tereta)
Mane: losa limarija narocito sajtne, prednji trap oce da istruli kod nosaca gibnja i onda poremeti geometriju tockova, stariji modeli imaju i problem sa sajlom anlasera, grejanje kabine ne postoji, majstori ga mrze i tesko je naci nekog ko hoce da ga radi
Vrline: Izuzetno startan auto,stabilan, pregledan i zgodan za guzve i parking, tolerise prljav benzin, i jeftin za odrzavanje, dosta delova pase od juga ili fice, jednostavan motor sa malo delova koji mogu da se pokvare.
nadam se da sam bio od pomoci ako nesto jos mogu da uradim javite se
Pozdrav
bolje malo lud nego malo pametan