@Blue Rocker
Malo sto krenu film vrati mi se slika filma da sam ga gledao ovaj Meet Joe Black (1998), sto se Terminala tice odgledao opet... sto se tice ovog familijarnog coveka imam neki osecaj da cu morati nekom prilikom opet da ga odgledam, ne zato sto sam ostao pod nekim poz. utiscima vec naprosto neke stvari nisam pohatao u filmu, ili je prica nekako skroz suzena da se taj deo i izgubi iz vida, naprosto da se na taj deo zaboravi.
Citat:
Mitkoni: The Terminal gledao, ali vredi opet odgledati... ove ostale nisam, ali hocu, nadam se da je to ono sto sam i trazio.
Citat:
Booxxter: The skin I live in.Ludilo.
Nize je od ludila, ali sam gledao u svakom slucaju i preporuka od mene.
Posle svih sto se izredjase na film The Intouchables (2011) rekoh hajde da ga odgledam, par foruma pratim sto se tice filmova niko nista korektno ne napisa o filmu i ocekivao sam neki mindfuck od filma, ali kad ono... mogu reci da to zovem pravom komedijom pored svega i svacega u filmu da ne razotkrivam sada, vec ko nije gledao da odgleda.
8/10.
Mozes li nesto ukratko o filmu? Nekako bezim sa tog zanra "War" a upravo gledam i glumce, tj. glumice, skroz mi je nepoznato ili nisam zalazio u taj deo voda...