Pa,ne bih se baš kladio da veoma mali broj igara ne radi na w7.Ja ga koristim već 4 meseca i,mogu vam reći da postoji gomila igara koje imaju probleme sa ovom platformom.Evo samo nekih:Need for speed shift,Wolfenstein 2,Pro evolution soccer 2010.Dakle,nije da ne rade uopšte,već postoje određeni problemi kada se instaliraju.Shift,recimo,uopšte neće da se startuje,Wolf2 i Konamijeve simulacije fudbala blago seckaju.Stanje se ne poboljšava ni kada se stave da rade u compatibility modu sa XP.Ja sam prvo mislio da je grafička problem,pa sam je zamenio sa boljom koja ni pod razno ne bi trebala da ima ikakvih problema ove vrste.Posle sam mislio da su drajveri za grafičku,pa sam i to zamenio najnovijim.Ni to mi nije rešilo problem.Da li je do Direct X ili šta,nemam pojma.Na kraju sam prestao da igram igrice,jer ne mogu da igram koje ja hoću,već koje hoće da rade.Win7 nisam zamenio,jer sam se već dobrano navikao na njega i sasvim sam zadovoljan njegovim sveobuhvatnim ponašanjem,jer računar ne koristim prevashodno za igrice.Najpametnije je,verovatno da instaliram još jedan XP koji bi koristio samo za igre.Toliko od mene.pozz iz Kragujevca.
Kad' nepravda postane zakon,otpor je tvoja dužnost!