mikijagodina: BANE NEMAM PROBLEMA SA RESETKOM IMAM GUSANU sada sam grejao 24h cistio sam svaki dan
MODULACIONI MOD ...
t18
1. - 0 gorionik radi normalno ? zadata snaga tabela 1 u02 1-5 koliko kw da greje
2. - 1 MODULARNI MOD gorionik menja snagu do zadate uzvisnost od temperature vode u kotlu
to se cuje nema kontinurani rad ventilatora vec menja tako da menja i vatru mnogo MEKSE radi tj
ne radi punom snagom i iskljuci ,vec pred iskljucenje na zadatu temperaturu prebaci smanji brzinu ventilatora
i gori tako odredjeno vreme i iskljuci AKO SE NE DESAVA NISTA U INSTALACIJI mislim ako se otvori neka termo glava ili
ukljcis neki redijator koji nije radio padne temperatura vode i on automatski poveca snagu da to ispegla mislim da sam bio jasan.
t5 Tajmer za proracun regulacije kod MODULARNOG rada to je vreme reagavonja elektronike u zavisnosti desavanja sa vodom promena snage
da poveca ili da smanji tako da sam ostavio vreme 5 sekundi tako po mom misljenju dobro radi
t7 Vreme UKLJUCENJA-ISKLJUCENJA PUZA u svin rezimima rada nezavisno koji je rezim
Koristio sam sve vrste peleta i od 8mm tako da sam kroz ovu funkciju menjao hranu pelet cim uocim u pepelu dosta neizgoreni peleta
ja stelujem to vreme , to sam video kada sam trosio pelet 8 mm ne stigne da sagori a nije energetski isti pelet Ako je negde stajao u
magacin i povukao vlagu odmah se vidi kroy pepeo .
-Posto koristim gorionik na 3 - 25 kW tabela 1 strana 3
povecao sam promaju t13- 137-139 gledam vatru i pepeo
menjam aktiviranje puza t14 44-47 ovo su nijanse je u realnom vremenu 4.4 do 4.7 skunde ali sakupise
Ima jedan problem STA JE FUNKCIJA t20 jer nigde nista ne pise niko nezna iz Ferolija iz Italije su me upucivali na servisere
a oni pocinju sa pricom to nije prosto moraju da dodju na licu mesta itd. Moram da KLEKNEM i da vidim o cemu se radi odmah saljem
podatke . Stojim svima na raspolaganje . Za razliku od Rade meni je kotlarnica u podrumu kuce tako da mi je toplo.
BEZ HEPO KOCKE Probao sam pretvarac od 200w moye da radi samo sam iskljucio grejac , Pusto sam gorioni da radi kada je ubcio pelet za paljenje sipao sam apotekarski benzin i pripalio sa kaminskim palidrvcetom posle sve radi normalno .