Moj brat zivi u Majamiju vise od 20 godina. Pre 7 - 8 godina pukne njemu slepo crevo. Oseti on da nesto nije u redu, ode kod doktorke, ona ne prepozna o cemu se radi i da mu uopsteno uputstvo da prati sta se dogadja pa ako mu bude jos gore ide u bolnicu. Inace, on nije bas nesto razmazen ili kukavica, sedeo tako kod kuce, patio i cutao.
Na srecu, zena primeti da on sve vise koluta ocima, strpa ga u auto i pravac bolnica. Oni tamo odmah prepoznaju o cemu se radi i pravac operacija. E, ali sada dolazi zaplet - on polumrtav, medicinske sestre ga kao okupale ali kad su dosle do "privatnih delova" dale su mu uputstvo da on to mora sam da opere. Kasnije se brat smeje i cudi kad nam to prica "Daj, covece, ja umirem od slabosti a one me teraju da sam perem "privatne delove", ludnica!"
A kad mu je bila tasta u gostima, stane ona tako na vrata od kuce i grdi klince sto divljaju po dvoristu, a zena brze bolje skloni majku sa vrata i izgrdi je: "Ako tako nastavis jos ce doci socijalno da nam uzme decu!" Tragedija je, sto tu decu, koju kao spasu od losih roditelja, kasnije dadu u hraniteljske porodice kojih ima i losijih od onoga od cega su ih "spasili".
Valjda ste videli po filmovima kako je zena kod ginekologa pokrivena nekom krpom a lekar samo rukama ispod krpe radi tamo nesto.
Otisla neka Nemica u posetu rodjacima u taj isti Majami i pocela da skida prsluce na plazi, da se malo sunca "topless" a rodjaci skoce kao opareni "Oblaci se brzo ili ides u zatvor!"
Taj stav o golotinji je jedan od specificnosti americkog nacina zivota a ima ih prilicno. Tako izgleda nacija koja je smisljala pravila ponasanja i moral u hodu, ali je malo nezgodno sto mnoge od tih njihovih pravila upotrebljavaju i na ostlima sirom sveta, ali necemo ovde o tome.
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!