Pa ti onda peri stvari na ruke sapunom za ves ili nabavi iz inostranstva Napisan kad niko u ovoj zemlji nije sposoban da to uveze i pored toliko beba, dece cak i odraslih sa dermatoloskim problemima. Ja znam sta moderni deterdzenti rade osetljivim ljudima i ja sam svojevremeno donosio Napisan za svoju sestru i za prijatelje koji su imali decu sa ekcemima. To i dalje ne znaci da hokus poklus kugla koja magicno neznanim putem podize PH vrednost vode (jer) pere bilo sta bolje nego obicna voda. AKo si bas sklon bacanju para, ti je kupi, od nekog klinca iz skole nabavi dva lakmus papira i potopi kuglu i proveri kako je kugla pretvorila vodu u bazni rastvor
Tako da ne znam sta jos reci. U stvar znam, najbolji je Brawndo, jer Brawndo ima ono sto vesu treba, ima elektrolite.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić