NAravno, covek koji PETLJA, sa motorom, krsi zakon, MAHNITO stedi, doticnih 2-3€ za NOSAC tablice, koji inace svaka kulturna agencija daje uz registraciju(sto znaci da ga nije mrzelo da guli nekoliko sati u redu za registraciju), da su mu elementi stednje 100, 200, 300 din....
Pa sta da ocekujes od vlasnika auta kojem je "dobar dan" u servisu 100€..gde su sve zakidanja i aljkavosti..sitne ustede sa najavom visestotinskog evarskog kvara..
Elem, nemam ja nista protiv vlasnika, nego imam protiv njegove "zeljene cene" za vozilo
A nakon teksta opisa
Citat:
Auto u dobrom stanju. Redak primerak. Motor je 2.3 185ks. Vodi se kao sto je gore navedeno i registruje. Reg oko 21000.Ja sam vlasnik.Moze zamena za vozilo u ceni mog auta ili jeftinije uz vasu doplatu. Slike su od pre 10 meseci. potrebna su manja ulaganja:poliranje(prao sam ga sundjerom i zagrebao lak)30e,napred je malo naprsao spojeler(oko 10e),naprsla soferka od rizle(ne znam koliko je). Otprilike je potrebno 100e da bi bio kao na slici! Limarija,motor i sve ostalo na autu je odlicno. Prednost;jeftiniji automobili uz vasu doplatu!
Znaci da su slike iz "srecnog" perioda, da je situacija
jos gora, da treba uloziti jos jedno 400 evra na estetiku(ako ne misli da postoji krpljenje plastike, poliranje,
zamena soferke.... za 20-30 evra po procesu
)
Ali je CENA bas kao sa radio Sapca...zelje i cestitke
Vlasnik nema snage da isprati troskove, da ne spominjem "odlicno" ulje koje koristi, ili filter("svi su isti", samo trgovci dizu cenu nekima
)..ulje u menjacu je "dobro", neke senzore smo premostili posto ide dobro i bez njih, malo prekida u leru, "zbog loseg goriva"..auspuh je menjan skoro..kod Bata Mute..ima zlatne ruke i pravi auspuhe za 300 din...
Lamela malo trza pri kretanju, ali kada se zagreje radi odlicno, verovatno moraju da se menjaju diskovi i paknovi, moguce je da je neka felna kriva(rado vozen po dzadama i blatnjavim rupama, amortizeri krs...
U najavi jedno
2000 evra troska(u nekoliko meseci, uz druzenje sa majstorima) da bi se reklo da je korektan...bez da se dira motor i menjac..
Poz
P.S.
Znaci da ga je nalickao pre 10 meseci, obavio svadbu ili kumstvo, malo raubovao i red je da se "vrate" pare