Iz svega pročitanog na ovoj temi, možemo da zaključimo sledeće:
-Gospoda proleteri nemaju problem sa nasiljem per se. Imaju problem sa nasiljem samo ako se nasiljem koriste oni koji imaju veze sa kapitalističkim sistemom, pa makar to bilo i u samoodbrani. A to što neko nasiljem traži veću platu, to uopšte nije problem. To je valjda opravdano nasilje.
-Imamo gomilu forenzičkih eksperata koji na osnovu jednog snimka od 30-tak sekundi mogu da zaključe tačno šta se dešavalo satime pre toga i satim posle toga, ko je koga napao, ko se branio, ko je šta imao u rukama i ne samo to, nego na osnovu istog tog snimka znaju i ko je od učesnika o čemu razmišljao u tom trenutku. Impresivno.
-Imamo gomilu pravnih eksperata, specijalizovanih sudsku praksu u JAR, koji tvrde da je policija prekoračila ovlašćenja. Ja priznajem da nisam čitao njihov zakon i ne bih smeo da tvrdim tako nešto, ali eto, drago mi je da oko mene ima toliko eksperata i što su spremni da svoje mukom stečeno znanje podele na forumu.
-U borbi za proletarijat, sve je dozvoljeno... i ubistvo policajaca (što se karakteriše kao medijski spin jelte), i napad na policiju mačetama, i molotovljevi kokteli i obustavljanje radnog procesa i otimanje privatne svojine... ali ne i kapitalistima ili onima koji brane kapitalističke vrednosti... ne, oni treba kad na njega krenu mačetom da dozvoli da mu uredno odseku glavu, jer bože moj, ne seku mu oni glavu sporta radi, nego da bi dobili veću platu.
Dakle, kad se sve sabere i oduzme, jasno je da ovde nikome od gospode proletera nije stalo do nekakvih ljudskih prava, masakra i slično, nego je jedini cilj da se ocrni kapitalistički sistem i pokaže kako je eto taj sistem nemilosrdan, nasilan, jede malu decu i slično. Samo ćemo na kratko da ignorišemo činjenicu da postoje i drugi kapitalistički sistemi i uzećemo JAR kao reper za sve kapitalističke sisteme u kojima je valjda uobičajeno da se dešavaju ovakve stvari. Priceless.
-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti