Ima li smisla koristiti osvezivace vazduha u stanu? Imate li neka iskustva? Hteo bih nesto sto koliko toliko zamirise na sumu, ali da se ne oseca hemija u tome.
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.
Ja bih ti preporucio da koristis "laterne", tj. to ti je posuda u ciji centralni deo stavis svecu, a iznad svece se nalazi tanjiric u koji stavis mirisljavo ulje, ili sam napravis nesto (tipa izrandas koru od pomorandze itd, i pomesas sa vodom). Sveca greje tu posudu i onda tecnost sa mirisom polako isparava...
Ako nista drugo, siguran si da je prirodno. Te posude su obicno od keramike i imaju da se kupe u prodavnicama koje prodaju sitnice za uredjenje stana itd.
dobra alternativa za lanternu (ovde sam naučio da se tako zove :D) je obična sijalica sa užarenom niti na koju kapneš eterično ulje... nema bazenčića te je vreme isparavanja ograničeno i time izbegavaš da ti se miris smuči ili da se navikneš pa ga ne osećaš
aka Vitez Koja
::
日本光学工業株式会社 :: One photo out of focus is a mistake, ten
photo out of focus are an experimentation, one hundred photo out of focus are a
style.
Meni onaj mali airwick koji se bode u struju zavrsava posao, stavim ga na minimum i nije naporan ako se duze boravi u prostoriji, a lepo mirise :) Moracu da probam ove lanterne.