prvo da se zahvalim na mailu veceras cu imati sto za citati
moguce je i to mislim na vid zastite ali malo vjerovatno za ovaj tip uredjaja,sam software im je zasticen lozinkom za napredne opcije poput saveanja a tako flashanja koje nema smisla ako ne mozemo saveati ono sto je unutra peci(to sam skopcao na nekom talijanskom forumu uz google translate),u krajnjoj liniji prvo probati preko pc-a sa adapterom jer znam da talijani skopcaju program i gledaju parametre peci preko istog (to sam uspio procitati na njihovim forumima ali im za backup treba sifra tako da sam ih razumio da im sam program i nije od koristi jer iste brze setiraju preko komandne ploce od peci),ali ako im radi ta komunikacija sa pc-om zasto ga ja ne bih koristio preko interneta kako sam vec prije napisao,tad je samo bitan pristup pc-u i neki remote desk programcic koji bi radio preko web sucelja na mobilnom uredjaju
dalje sam vidio i da se gsm controler setira preko njihovog programa ali nama su mislim bitni samo oblici at komandi koje pec prepoznaje tj njihov sadrzaj koji dolazi iz modema sad da li one budu oblika npr xxxon (slicno kao u extraflamea) i kao takve ulaze na maticnu u peci ili je taj oblik samo za modem a u pec ulazi drugacija informacija,ja vjerujem u prvu opciju cisto zbog memorije i procesora koji su na maticnoj
nemoguca misija bi sve bilo ako sam software nema tu banku podataka u sebi jer bi tada isti trebali flashati a to ne mozemo bez sifre ali opet gledajuci
parametre na ovoj peci vidim da ona te komande moze ukljuciti i iskljuciti kao i da ima jos mjesta za dva kanalna ventilatora (blowere) a sama pec uopce fizicki konstruirana tako pa vjerujem da su oni isporucili full ploce i to najbolje a na prozvodjacu peci je bilo da ih konfigurira i po njima dodaje elemnte u klasi skupljih ili jeftinijih (skuzio sam da extraflame radi na taj nacin i kod njih je sam software doradjen od njih samih dok mi imamo full cisti od micronove )
eto toliko sam ja uspio skuziti za sad a dalje cemo polako,grijat ce ona jos dosta godina nadam se
...::svako ZASTO ima svoje JEBI GA::...