joojant200
Član broj: 1953 Poruke: 712
|
2. Pogledaj i Faber tj. Eurolux. Video sam i svideo mi se Eurolux ugradni sa 2 motora u tom cenovnom rangu.
Ali sam vec bio uzeo elemenat za klasican aspirator pa sam kupio klasican Faber - koji jos nisam montirao, treba da smislim kako da isecem rupe u kuhinskom elementu a da ne iskasapim elemenat. :)
4. Skoro sam kupio LG F10B9QD i odlicna je za te pare (38000). Ako mora slim, video sam da imaju i slim modele, a letos sam za vikendicu kupio Gorenje w6623/s i radi korektno, ali bi prednost dao LG-u.
Da podelim celokupno iskustvo sredjivanja stana...
-farbanje, gletovanje, majstorisanje, montiranje (osim prikljucivanja vode) - licno, ne verujem "majstorima", odnosno nemam zivaca da se preganjam sa njima :D
- kuhinja gotova Matis IN mdf, nije savrseno ali sasvim korektno za te pare.
- sudopera Loz Alveus Elengat 30 - odlicna sudopera, dosta duboka, za OK cenu. Nema je bas svugde, ali vredi se pomuciti.
- slavina za kuhinju Rosan Nexus - korektno (gornja klasa Rosana, nema ga bas svugde).
- sporet + ugradna = na kraju sam kupio najklaslicniji Bosch sporet sve sa ringlama i super sam zadovoljan.
- kombinovani frizider Gorenje Simplicity2 NoFrost 185cm nrk61jsy2w. Nije dugo u funkciji pa nebi da se izjasnim, za sad radi ok.
Inace oznake novih Gorenje 6191 frizidera su kripticne. Morao sam da skinem i odstampam ceo katalog i idem stavku po stavku i otkacinjem da bi svatio sta je sta, koji je koja serija i sta koji ima, a koji nema :) Na kraju sam hteo kupiti 6191JW, medjutim nigde ga nisam nasao izlozenog, a ovaj sto sam kupio je dosta lepsi od 6191GW sto sam video izlozen. Ima jednu policu vise u odnosu na 6191 seriju (gde je sipka za flase), na koju se stavi neka krpa sa rupama i onda na nju flase, ili ako neces flase onda skines 'krpu'.
-Sudomasina Beko dis1522 -tu sam se izgleda zeznuo. Imam 5 godina Beko dis1520 i super radi, a ovo je noviji model koji bi trebao da bude bolji, medjutim kvalitet izrade i samog pranja mi deluje dosta losiji od stare masine.
-TV 32" LG32LN5400, Ima 'AS-IPS' matricu ekrana, pa bi se teoretski mogao koristiti kao monitor - nisam probao. Ima usb koji pusta 1080p filmove, ali mislim da nije potpuno tecno (kao da uspori koji frejm) - nisam se se stigao puno bakcati pa ne mogu da tvrdim. Zvucnici su losi/neubedljivi. Ima skriveni hotelski mod - da mozes snimiti memorisane programe na usb, prebaciti na kompjuter i sortirati i preimenovati i vratiti nazad - jako zgodno. Sasvim solidan tv, a istovremeno i nista posebno.
[Ovu poruku je menjao joojant200 dana 07.12.2013. u 18:52 GMT+1]
|