Citat:
3way: ...Ko vam brani da to radite osim vas samih?
Nije to smisao.
Niko ne brani, ali se jednostavno nekim drugim tempom zivota zivi sada i te sitnice se zaboravljaju.
Naravno, mogu i sada da kupim Dilan Doga koji mi je najomiljeniji. Jos postoje lepi trobroji sa tvrdim povezom, koje bas ne mogu da kupujem redovno zbog cene, ali jednostavno, novac ode na nesto drugo, vreme na nesto trece...
Takodje to igranje igara u 320x240. I tu si pogresno ukapirao poentu.
Danasnje igre ne igram, iako su 3D ultramegagigasticne. Ne mora vise masta da se upotrebi, sve ti je sazvakano. Prica vise nije kao nekad.
Ranije instaliram Civilizaciju, sa diskete, furam neke kvadratice po mapi

ali sam bio srecan kad sam prvi put odigrao i pobedio, slucajno tehnoloskom razvijenoscu, a nisam ni znao da moze tako...
Meni recimo nedostaje vreme koje sam gubio igrajuci Travian godinama. Sta je to? Par slicica, neke brojke i skajp. Organizacija saveza, cuda...
Nije smisao taj sto travian i dalje postoji i mogu opet i nema sta da mi bude zao
Jednostavno, sada radim 2 posla da bih preziveo, ozenjen sam pa ostatak slobodnog vremena kad ne radim, ne mogu da visim za kompom...
A ranije, sa posla malo igram, pa dodjem kuci, za veceru 2l kokakole i kutija toto keksa ili noblica, pa udri po skajpu i travianu...
Kad dodje vikend, odnosno slobodan dan, tad vec dogovoreno neko akcijanje, pa udri 2 dana bez spavanja da bih tamo nekom zveknuo vojsku, nalog...
Sad kad pogledam to je totalno besmisleno sto sam radio, ali bilo je lepo. I zato moze to da mi nedostaje iako je mozda moguce i dalje to da radim, ali ne zelim :)