čikanje, zadirkivanje izgledaju mi kao ubijanje vremena, a ponekad i kao ono što sam već rekao. Njegovo ponašanje na temi mi ukazuje da njemu nisu bitni ni stavovi koje sam zastupa(iako deluje da je uveren u ono što priča) kao ni stavovi oponenata, već sam fajt, pokazivanje mišića, okupljanje publike.
Da li si mnogo naprezao svoj uma da bi zakljucio nesto sto sam ja vise puta ponovio. Ti si kao Milan Tarot i ostale vracare, vidis nesto sto je toliko jasno da se ne moze nevideti.
Dobro, priznajem, imas ove bilmeze kojim amozes saopstavati svoja genijalna otkrica.
Normalno da se zajebbeavam i normalno da pisem samo kad pravim pauzu i ubijam vreme, to sam vec nekoliko puta ponovio. Jedna rutinska stvar, kao u cekaoni kad se caska da se ubije vreme.
To sto vecinu diskutanata muci je cinjenica da ja u sali, dok odmaram napisem pametniji i ozbiljniji tekst od teksta koji oni svi zajedno ne mogu napisati, ali to je samo posledica toga sto posedujem ogromnu kolicinu znanja, veliko zivotno iskustvo i visok koeficijent inteligencije (MENSA potvrdila).
Lepo su pametni ljudi rekli: "Od genija do ludaka - samo dlaka." U tvom slučaju to ne važi. Kakva crna dlaka!
Konjoslav ---->